Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Tα πρώτα χιόνια στον παλιό Άγιο Αθανάσιο και στα ορεινά και ημιορεινά της Θεσσαλονίκης (βίντεο)



Στα λευκά ντύθηκαν πολλές περιοχές της Βόρειας Ελλάδας. Κατά τη διάρκεια της νύχτας τα πρώτα χιόνια έκαναν την εμφάνισή τους στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στην Πέλλα και στα ορεινά και ημιορεινά του νομού Θεσσαλονίκης όπως στον Χορτιάτη, το Φίλυρο, την Εξοχή, το Ασβεστοχώρι και το Ωραιόκαστρο. Ασθενή χιονόπτωση καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί και στον δρόμο Θεσσαλονίκης- Σερρών, ειδικά στο ύψος του Λαχανά, ενώ το “ έστρωσε” στην ορεινή Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας, αντιολισθητικές αλυσίδες χρειάζονται σήμερα το πρωί οι οδηγοί που κινούνται από το 70ο έως το 85ο χλμ της παλαιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Ιερισσού, όπως και στον επαρχιακό δρόμο Νεοχωρίου - Βαρβάρας (από την Ολυμπιάδα έως τη Βαρβάρα).
Οι πρώτες νιφάδες του 2019 έπεσαν χθες το βράδυ και στα ορεινά της Ξάνθης, της Ροδόπης, του Έβρου και της Φλώρινας, αλλά και στο οδικό δίκτυο της Δυτικής Μακεδονίας, στο ύψος του Πολύμυλου.

Mονοψήφιες τιμές δείχνει το θερμόμετρο στις πόλεις της Μακεδονίας. Στις 8 το πρωί το θερμόμετρο έδειχνε μηδέν βαθμούς στην Κοζάνη, τέσσερις βαθμούς στην Καβάλα και την Αλεξανδρούπολη και πέντε στη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες, σύμφωνα με τον Περιφερειακό Μετεωρολογικό Σταθμό Μακεδονίας της ΕΜΥ.
  



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.