Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εδεσσαϊκός - Αλμωπός 1-1 (βίντεο)


Χωρίς νικητή τελείωσε το τοπικό ντέρμπι της 21ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Εδεσσαϊκό και τον Αλμωπό με σκορ 1-1 στο Δημοτικό στάδιο της Έδεσσας. Σ’ένα πολύ κακό γήπεδο και με τη παρουσία του κόσμου του, ο Αλμωπός Αριδαίας ξεκίνησε προσπαθώντας να πάρει την πρωτοβουλία τον κινήσεων με τον Εδεσσαϊκό να αντιστέκεται. 
Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό, με σκληρές μονομαχίες ανάμεσα στους παίκτες των δύο ομάδων, ένα πραγματικό ντέρμπι. Ο Αλμωπός πήρε κεφάλι στο σκορ με φανταστικό σουτ του Πέττα εκτός περιοχής, αιφνιδιάζοντας τον Βασιλειάδη και παγώνοντας το γήπεδο. 

Οι παίκτες του Γιώργου Τυριακίδη προσπάθησαν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα ώστε να εξασφαλίσουν το τρίποντο της νίκης έχοντας σπουδαία ευκαιρία με τον Warden στο 64ο λεπτό. Λίγα λεπτά αργότερα, ύστερα από στημένη φάση η οποία προήλθε από ανύπαρκτο φάουλ, ο Μανιός ισοφάρισε σε 1-1 το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Οι διαιτητές: Δημητριάδης, Μιχτατίδης & Κουρμαδιάς

Οι συνθέσεις

Εδεσσαϊκός: Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Μωυσίδης, Χαραβητίδης, Πασσαλής (83’ Πούπης), Καρατζάογλου (61’ Μεταξάς), Τούφας, Μανιός, Τσολακίδης, Καραδήμος (78’ Παπουτσίδης).

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Τζιμογιάννης, Τριανταφυλλίδης, Ασλαμπάλογλου, Ναουμίδης, Προύντσης (49’ Προκοπίου), Μεντής, Πέττας, Ντόγος (57’ Γιαννόπουλος), Μαγγίζης (77’ Καμπλιώνης), Warden.


Πηγή: almoposfc.gr, asedessaikos.blogspot.com 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.