Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Συμμετοχή μαθητικής ομάδας 1ου ΓΕΛ Έδεσσας στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών EUSO 2020 (φωτο)Πολύτιμες εμπειρίες απέκτησαν τρεις μαθητές/μαθήτριες του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας από τη συμμετοχή τους στον Πανελλήνιο Μαθητικό Διαγωνισμό Πειραμάτων Φυσικών Επιστημών για την ανάδειξη των ομάδων που θα συμμετάσχουν στη 18η Ευρωπαϊκή Ολυμπιάδα Φυσικών Επιστημών (European Union Science Olympiad – EUSO 2020). Ο  διαγωνισμός διεξήχθη στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 25-1-2020 και διοργανώθηκε από την ΠΑΝΕΚΦΕ.
Οι μαθητές/-τριες του 1ου Γενικού Λυκείου Έδεσσας που συμμετείχαν στον διαγωνισμό είναι οι: 
Ιωάννης Παπαδόπουλος,  Άννα Ρέτζιου,  Θεοδώρα Τζώτζη
τους/τις οποίους/-ες προετοίμασαν, καθοδήγησαν και συνόδευσαν οι καθηγητές Φυσικών Επιστημών (του ίδιου Σχολείου): 
Άννα Κατιρτζόγλου,  Εμμανουήλ Μοσχονάς,  Όλγα Πίλτση.
Η μαθητική ομάδα (η οποία αναδείχθηκε πρώτη στον τοπικό διαγωνισμό Πέλλας που έγινε τον Δεκέμβριο 2019 στην Έδεσσα) εκπροσώπησε αξιοπρεπώς τα Λύκεια της Π.Ε. Πέλλας σε αυτόν τον δύσκολο και απαιτητικό διαγωνισμό. Στον διαγωνισμό της Φυσικής (που ήταν ένας από τους τρεις του πανελληνίου EUSO 2020) κατατάχθηκε στην τρίτη (3η) θέση μεταξύ των δεκαοκτώ μαθητικών ομάδων που διαγωνίστηκαν στη Θεσσαλονίκη. 
Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους καθηγητές που τα προετοίμασαν!

Από  το  ΕΚΦΕ 
της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πέλλας
Δ/νση: Μ. Μερκούρη 18 (κτίριο 2ου ΓΕΛ Έδεσσας), 58200, Έδεσσα
Υπεύθ.:  Τ. Αντωνέλης
Τηλ.:  2381020223, 6979328392
E-mail:  mail@ekfe.pel.sch.gr 
Ιστολόγιο:  https://ekfepellas.blogspot.com 


ΥΓ:  Πληροφορίες για τα ακρώνυμα του κειμένου: 
- Τι είναι ο μαθητικός διαγωνισμός EUSO;    Επιλέξτε τον σύνδεσμο:  https://panekfe.gr/euso/info .
- Τι είναι η ΠΑΝΕΚΦΕ;   Η Πανελλήνια Ένωση Υπευθύνων Εργαστηριακών Κέντρων Φυσικών Επιστήμων (ΠΑΝΕΚΦΕ) είναι ένα επιστημονικό σωματείο με σκοπό την προώθηση της εργαστηριακής διδασκαλίας των Φυσικών Επιστημών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση – βλ. ιστότοπο:  https://panekfe.gr .

- Τι είναι τα ΕΚΦΕ;   Τα  Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών (ΕΚΦΕ) ανήκουν στις υποστηρικτικές δομές της δημόσιας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και είναι κέντρα έρευνας, τεχνικής και παιδαγωγικής υποστήριξης της εργαστηριακής διδασκαλίας των μαθημάτων Φυσικών Επιστημών.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.