Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. - Κορυφώνεται η μεγαλύτερη «μάχη » Υποστρατήγων της τελευταίας 10ετιας

Αυτά που θα καταγραφούν στις τακτικές κρίσεις που αναμένεται να εκκινήσουν  στις  20 Ιανουαρίου και να ολοκληρωθούν σχετικά γρήγορα εξαιτίας της  εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας , θα οδηγήσουν σε υλοποίηση  της  πρότασης για δημιουργία διακομματικής επιτροπής για την εκλογή της ηγεσίας.

Ίσως να είναι η μοναδική υπηρεσιακή εξέλιξη  που θα πρέπει να βρει ενωμένη  την συνδικαλιστική κοινότητα της Αστυνομίας

 Το ποιοι λοιπόν θα στελεχώσουν την επετηρίδα των Υποστρατήγων που θα  καθορίσει πολλά την επόμενη 5αετια στο σώμα – «και ο νοών νοείτω» , έχει  αναχθεί σε θέμα ύψιστης Στρατηγικής σημασίας από τα γνωστά κέντρα αποφάσεων  που διαμορφώνουν πλέον την εν λόγω δυναμική , και πάλι … « ο νοών νοείτω»

Οι πληροφορίες μας -  που προέρχονται από πηγή μέσα από τα  κέντρα των  σχετικών αποφάσεων – αναφέρουν επίσης ότι , όσοι αξιωματικοί έχουν  απασχολήσει με σοβαρά αδικήματα , έστω κι αν έχουν αθωωθεί μέσω των γνωστών  ΕΔΕ , θα εξέλθουν του σώματος και αυτό διότι , κάποιοι – μετά τις κρίσεις –  τους «περιμένουν στη  γωνιά »

Αναφορικά  δε με τη δυναμική των αντιστράτηγων , μια δυναμική που έχει  χαθεί στην σκιά   2 υπουργών , ενός υφυπουργού και πέντε γενικών και  ειδικών γραμματέων  του Υπουργείου – ο Αμερικανικός παράγοντας φαίνεται πως θα παίξει σημαντικό ρόλο

 Με εκτίμηση
Κωνσταντίνος Γ , μέλος της Ο.Υ.Α

Πηγή: bloko.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 σχόλια:

  1. Φίλοι να ξέρετε ότι όσοι Αξιωματικοί έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, όλοι τους είναι ικανοί και άξιοι να διοικήσουν το Σώμα. Ακόμα και αν τους κυνηγάν χίλιες ΕΔΕ δικαστήρια κλπ. Οι υπόλοιποι θα εξέλθουν του Σώματος ως ευδοκίμως τερματίσαντες. Γνωστό το παραμύθι. Κανένας δεν ξέρει πιο είναι το καλύτερο.[Γιώργο μην τα διαγράψεις]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.