Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ευχαριστήριο 1ου Εργαστηριακού Κέντρου Αριδαίας


Το 1ο Εργαστηριακό Κέντρο Αριδαίας, στο οποίο ασκούνται οι μαθητές/τριες-σπουδαστές/τριες του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας, του Εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας & του Δημόσιου ΙΕΚ Αριδαίας, ευχαριστεί θερμά την:
UNISOFT A.E.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ Η/Υ
Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης

Για την ευγενική  δωρεά  του Λογισμικού προγράμματος «ΚΕΦΑΛΑΙΟ-ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ & ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ» χρήσιμου για την εργαστηριακή εκπαίδευση των μαθητών/τριων.
Τέτοιες ενέργειες προάγουν και ενισχύουν την δημόσια τεχνική & επαγγελματική εκπαίδευση της περιοχής μας, βελτιώνουν τις επαγγελματικές δεξιότητες/ικανότητες  των εκπαιδευομένων & ενισχύουν τους δεσμούς των καινοτόμων επιχειρήσεων με την εκπαίδευση.
Η UNISOFT A.E και το παράρτημά της στην Θεσσαλονίκη, απέδειξε με την δωρεά της,  ότι θέλει και μπορεί να στηρίζει τους μελλοντικούς επαγγελματίες  στην διαχείριση των λογιστικών-εμπορικών  εφαρμογών.
Την ευχαριστούμε και πάλι!

O   Διευθυντής  του  1ου Ε.Κ  Αριδαίας
Στέλιος Ι. Όρλης  
ΠΕ82-διπλ. Μηχ/γος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.