Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του το 2020 το Παιδικό Τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών


Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις το παιδικό τμήμα των Ικάρων Γιαννιτσών,πετυχαίνοντας νίκη μέσα στο Κιλκίς επί του Αετού Κιλκίς με σκορ 31-53, την Κυριακή 5/1/2020.Είναι η δεύτερη συνεχόμενη νίκη μετά από αυτή του συμπολίτη μας Μ.Αλεξάνδρου και οι παίχτες όσο και οι προπονητές της ομάδας είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι. Παρά τις σοβαρές ελλείψεις,οι ΙΚΑΡΟΙ έπαιξαν φανταστικό μοντέρνο μπάσκετ, έβγαλαν ενεργεία στο παρκέ,πίεσαν στην άμυνα,έτρεξαν στο γήπεδο και γενικά είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό του παιχνιδιού. Εδω αξίζει να σημειωθεί ότι οι ΙΚΑΡΟΙ αγωνίστηκαν με αθλητές μικρότερης ηλικίας(2005-6)λόγω απουσίας όπως αναφέραμε κάποιον μεγαλύτερον

Ανδρέας Οκλαλιωτης: θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν,σήμερα ήταν επιλογή του προπονητικού team να δοκιμάσουμε να παίξουμε με μικρότερης ηλικίας παιδιά λόγω απουσίας κάποιον μεγαλύτερων,πράγμα που έγινε και τα παιδιά αυτά ανταποκρίθηκαν άψογα στα καθήκοντα τους. ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ. Οταν δουλεύεις με όραμα,σοβαρότητα και συνέπεια η επιτυχίες έρχονται και όλα είναι δυνατά. Εύχομαι υγεία καλή χρόνια σε όλους, οι Ικαροι να πετύχουν στους στόχους τους,αναδεικνύοντας το άθλημα που αγαπάμε στην πόλη που αγαπάμε. Τελος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς που είναι πάντα δίπλα στα παιδιά τους και βοηθούν την ομάδα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.