Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Καρναβάλι Κρύας Βρύσης - Εσύ ακόμη να δηλώσεις συμμετοχή!



«Όλοι μαζί για τον δικό μας Καρναβάλι»  
Κρύα Βρύση, Κρύα Βρύση αυτή είναι η καρναβαλική σας λύση!!!

Παρουσία εβδομήντα  και πλέον ατόμων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη ακόμη μια συνάντηση για το 29ο Καρναβάλι Κρύας Βρύσης, που φέτος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου και ώρα 16:00. Η παρουσία όλων αυτών των ανθρώπων δείχνει ότι ο θεσμός αποκτά και πάλι μία δυναμική που θ΄ αγγίξει  τις παλιές καλές στιγμές του, μία φιλοδοξία άλλωστε που έχουν βάλει ως στόχο εξ’ αρχής οι άνθρωποί του. 
Με το  σύνθημα  «Όλοι μαζί για τον δικό μας Καρναβάλι»  η προσπάθεια για μία πετυχημένη διοργάνωση είναι υπόθεση συλλογική και γι΄ αυτό ο καθένας έχει αναλάβει έναν τομέα στον οποίο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του. Ήδη έχει οριστεί σε εβδομαδιαία βάση η συνάντηση όλων των υπευθύνων για κάθε τομέα, όπως αυτός της κατασκευής των αρμάτων, προβολής του καρναβαλιού, δηλώσεων συμμετοχών κ.α..  
Οι συμμετοχές έχουν ξεκινήσει ενώ μεγάλο ενδιαφέρον έχει προκαλέσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα είναι οι guest stars του φετινού καρναβαλιού, που πραγματικά θα κάνουν αίσθηση στον χώρο των media.   
Μπροστάρισσα και φέτος θα είναι η νεολαία της πόλης, ενώ φυσικά μεγάλοι υποστηρικτές και επικεφαλής της διοργάνωσης για μία ακόμη χρονιά είναι ο Δήμος Πέλλας, η ΔΗ.Κ.Ε.ΠΑ.Π.  η Κοινότητα Κρύας Βρύσης και ο Εμπορικός Σύλλογος της πόλης. 
Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Καρναβάλι μπορεί ο καθένας να ενημερωθεί μέσα από τα τηλέφωνα  2382350808 & 2382351217 
Η Κρύα Βρύση ξέρει να διασκεδάζει και καρναβαλικά! 
Μπορεί να λείψει κανείς από αυτό το μοναδικό καρναβαλικό ξεφάντωμα;

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.