Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στους -6 βαθμούς ο υδράργυρος στα Γιαννιτσά - Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σήμερα το πρωί


Αρνητικές θερμοκρασίες καταγράφονται στη Βόρεια Ελλάδα, όπου το κρύο είναι τσουχτερό και κατά τόπους επικρατούν συνθήκες παγετού στο οδόστρωμα.
Η χαμηλότερη θερμοκρασία από την αρχή της ημέρας μετρήθηκε στα Γρεβενά, όπου ο υδράργυρος έπεσε στους -13 βαθμούς Κελσίου. Τους -11 βαθμούς «έδειξε» ο υδράργυρος στο Βαρικό Φλώρινας, το Νευροκόπι και το Παρανέστι Δράμας, ενώ η Πτολεμαΐδα ξημέρωσε με -10 βαθμούς Κελσίου.
Θερμοκρασίες υπό το μηδέν και στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας με τις χαμηλότερες από νωρίς να σημειώνονται στις Σέρρες (-8 βαθμοί), τη Βέροια και τα Γιαννιτσά (-6), ενώ στον Λαγκαδά Θεσσαλονίκης ο υδράργυρος έπεσε στους -9 βαθμούς Κελσίου.
Γενικά αίθριος είναι ο καιρός στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης υποχώρησε στους 0 βαθμούς Κελσίου.
Παρά τις συνθήκες ψύχους δεν παρατηρούνται προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων που διεξάγεται χωρίς προβλήματα σε όλο το οδικό δίκτυο και μόνο σε κάποιους ορεινούς επαρχιακούς δρόμους χρειάζονται αλυσίδες ή χιονολάστιχα.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.