Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΦΟ Αριδαίας - ΣΚ Ιωάννινα 72-87 (βίντεο)


Δεν κατάφερε να αντισταθεί η ομάδα μας στην ποιοτική και πιο εύστοχη ομάδα των Ιωαννίνων και έτσι ήρθε αναπόφευκτα η ήττα, έπειτα από δύο συνεχόμενες νίκες.
Οι παίκτες του Παναγιώτη Τζιβάνη μπήκαν αρκετά καλά στο παιχνίδι αλλά γρήγορα οι φιλοξενούμενοι βρήκαν ρυθμό και με εκπληκτικά ποσοστά από το τρίποντο ανέβασαν τη διαφορά πάνω από τους δέκα πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, την οποία αύξησαν στο δεύτερο, με το ημίχρονο να τελειώνει με σκορ 25-47.

Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας αντέδρασε, περιόρισε τα λάθη και με καλύτερη οργάνωση στην επίθεση πλησίασε μέχρι και τους δώδεκα πόντους στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου. Στις αρχές της τέταρτης περιόδου όμως η ομάδα των Ιωαννίνων με μεγάλα σουτ τριων πόντων και πάλι, έσβησε κάθε ελπίδα για την ομάδα μας, για το τελικό 72-87.

Δεκάλεπτα: 13-25, 25-47, 53-67, 72-87
Διαιτητές: Αγραφιώτης-Καντερές

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Παπαδόπουλος 13(3), Παντής, Πέτκος 5(1), Τοπαλίδης 4, Πονόπουλος 4, Παπαβραάμ, Αβραμίδης 6(2), Αμπάρης 2, Μακρόπουλος 14, Παουλεάνου 9(1), Στρέπκος 15.

ΣΚ Ιωάννινα (Παπαδόπουλος-Χαντζάρας-Μπάθας): Ζαμπέτης 3(1), Ματσάγγας 16(3), Δουρούκης 5(1), Τσιτσώνης 9(3), Βάσης 4, Ξιούρας 10(2), Σφουγγάρης, Σωτηράκης 16(2), Τσιρώνης 3(1), Μπάλλας 21(1).
foaski
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.