Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νέα σύνθεση ΔΣ Κέντρου Πρόληψης Ν Πέλλας "Οραμα" - Ευχές για το νέο έτος

Μετά από τις αυτοδιοικητικές εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 26 Μαΐου 2019 και την  229/25-11-2019 απόφαση του Π.Σ. της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας ορίστηκαν οι εξής Περιφερειακοί Σύμβουλοι ως εκπρόσωποι στο Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα»:  Πέτρος Ζέρζης (τακτικός) στη θέση της κ. Μ. Ζωγράφου – Τσαντάκη και κ. Ιορδάνης Τζαμτζής (αναπληρωματικός) στη θέση της κ. Α. Αηδονά – Αθανασιάδου. 

Ενώ από τον Δήμο Έδεσσας ορίστηκε η κ. Ευ. Ταμβίσκου (τακτική) στη θέση του κ. Δ. Γιώγα και η κ. Ε. Καραπατσούδη (αναπληρωματική) στη θέση της κ. Ελισάβετ Φράγκου με την 240/30-9-2019 απόφαση του Δ.Σ. 

Σε συνέχεια όλων αυτών το Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης συνεδρίασε στις 12-12-2019 υπό την Προεδρία της Αν/τριας Προέδρου του Κ.Π. «Όραμα», κας Λ. Γαϊσίδου και έγινε ανακατανομή αξιωμάτων που έχουν ως εξής: Πρόεδρος: Π. Ζέρζης, Αντιπρόεδρος: Λ. Γαϊσίδου, Ταμίας: Π. Βαρθολομαίος Δούμος, Γραμματέας: Αντ. Σιγάλας.

Κλείνοντας ο Πρόεδρος εκ μέρους του Δ.Σ. και του Προσωπικού του Κ.Π. εύχεται σε όλους μια Καλή, Ρόδινη και Καρποβριθεί νέα Χρονιά 2020.  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.