Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στην Αθήνα ο Χαφτάρ


Στην Αθήνα έφθασε ο στρατάρχης της ανατολικής Λιβύης, Χαλίφα Χαφτάρ, υπό άκρα μυστικότητα, καθώς η άφιξή του στην πρωτεύουσα δεν ανακοινώθηκε, για λόγους ασφαλείας, για συνομιλίες με την ελληνική πλευρά πριν μεταβεί στο Βερολίνο.

Μάλιστα, σύμφωνα με κύκλους του ΥΠΕΞ, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, θα έχει απόψε στην Αθήνα ιδιωτική συνάντηση με τον Λίβυο στρατιωτικό, ενώ η κύρια συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 9:20 στο υπουργείο.

Παράλληλα, ο Χαφτάρ αναμέται να συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη μία το μεσημέρι στη Βουλή, σε μια προσπάθεια συντονισμού του με την Αθήνα, εν όψει της διάσκεψης.

Σημειώνεται ότι ο Λίβυος στρατιωτικός φθάνει στην Αθήνα μόλις δύο εικοσιτετράωρα πριν την διεθνή Διάσκεψη του Βερολίνου για τη Λιβύη, από την οποία έχουν αποκλειστεί τόσο η Ελλάδα όσο και η Κύπρος.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.