Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Με μεγάλη επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Γιαννιτσών «ΜΙΝΩΙΤΕΣ»



Με  μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε  ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Κρητών και Φίλων Κρήτης Γιαννιτσών «ΜΙΝΩΙΤΕΣ» την Κυριακή 19 Ιανουαρίου   2020  στην αίθουσα δεξιώσεων  «ΔΙΟΝΥΣΟΣ». Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε με ιδιαίτερη χαρά στο κάλεσμα αυτό και με τη θετική του ενέργεια  απόλαυσε το γνήσιο κρητικό γλέντι και το μουσιοκοχορευτικό ταξίδι στη Μακεδονία, Θράκη και  στην υπόλοιπη Ελλάδα.Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συμμετείχαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους  με  εμάς για την  ολοκλήρωση και επιτυχία της εκδήλωσης αυτής.Ειδικότερα τους  χορηγούς-υποστηρικτές  που συνέβαλαν με τις προσφορές τους. Τους πολιτικούς παράγοντες-φορείς, καθώς  και  όλους  τους πολιτιστικούς  Συλλόγους, Κρητικούς  και τοπικούς  που τίμησαν την  εκδήλωση με την παρουσία τους. Τους χορευτές μέλη του Συλλόγου μας που συμμετείχαν με τόση διάθεση και κέφι. 
Τον ιδιοκτήτη της αίθουσας καθώς και όλο το προσωπικό για την άψογη και  ζεστή γωνιά φιλοξενία  που μας προσέφεραν.Τον  κ. Γ. Θάνου και όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την κάλυψη και προβολή της εκδήλωσης

Με  εκτίμηση              
Τα μέλη του Δ.Σ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.