Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αντιδρούν οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ στην καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας


Αντιδρούν οι ιδιοκτήτες Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης στην καθολική απαγόρευση της κυκλοφορίας που επιβλήθηκε στα φορτηγά.

Οι κατά τόπους, αστυνομικές διευθύνσεις έλαβαν οδηγίες απαγόρευσης της κίνησης των φορτηγών οχημάτων άνω του 1,5 τόνου στο εθνικό οδικό δίκτυο από τις 06:00 τα ξημερώματα, σήμερα την Κυριακή, έως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας, 6 Ιανουαρίου.

Οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ και συγκεκριμένα, στελέχη του ΠΣΧΕΜ χαρακτηρίζουν «άδικη» την εκ των προτέρων καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας των φορτηγών, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε να τεθεί σε ισχύ με την εκδήλωση του φαινομένου των έκτακτων καιρικών συνθηκών.

«Είμαστε υπέρ της οδικής ασφάλειας και έτοιμοι να συνδράμουμε και να ακολουθήσουμε τις υποδείξεις της Τροχαίας, όπου απαιτείται.

Από την άλλη πλευρά, οι καθολικές απαγορεύσεις κυκλοφορίας επιφέρουν πλήγμα στην εύρυθμη διακίνηση των προϊόντων και στη σωστή εκτέλεση του μεταφορικού έργου», σημειώνουν ενδεικτικά στελέχη του ΠΣΧΕΜ.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Stis.skandinavikes.xores.den.kikloforun.ta.fortiga.apo.septenvri.os.aprili.afto.to.akuse.o
    Xrisoxoidis.ke.to.efarmose.sto.pakistan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.