Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσπευση των διαδικασιών για κατασκευή των δικαστικών Μεγάρων Γιαννιστών και Έδεσσας ζήτησε ο Δ. Σταμενίτης

Τον Γενικό Γραμματέα Υποδομών κ. Καραγιάννη επισκέφθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης με σκοπό να ενημερωθεί για την εξέλιξη της κατασκευής των Δικαστικών Μεγάρων Γιαννιτσών και Έδεσσας. 
Σε συνέχεια των συναντήσεων του το περασμένο διάστημα τόσο με τον Υπουργό Δικαιοσύνης (Αύγουστος) όσο και με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών (Σεπτέμβριος), ο Βουλευτής τόνισε την αναγκαιότητα να επισπευσθούν οι διαδικασίες προκειμένου η υλοποίηση των δύο έργων να ξεκινήσει το δυνατόν γρηγορότερο. 
Συγκεκριμένα, όσον αφορά στο Δικαστικό Μέγαρο Έδεσσας, ο Βουλευτής Πέλλας ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών μέσω ΣΔΙΤ. Αναφορικά με το Δικαστικό Μέγαρο Γιαννιτσών ο κύριος Σταμενίτης πρότεινε την ένταξη του έργου στο πρόγραμμα ΣΔΙΤ ή εναλλακτικά τη χρηματοδότηση του από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. 
Στις προτάσεις του Βουλευτή Πέλλας ο Γενικός Γραμματέας κ. Καραγιάννης ανταποκρίθηκε θετικά, τονίζοντας ότι το Υπουργείο κινείται προς την κατεύθυνση της υλοποίησης των εν λόγω έργων. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 σχόλια:

  1. Όταν τα πρωτοπαλήκαρα της Ν.Δ. ούρλιαζαν και κράζανε τον υπουργό δικαιοσύνης στην Εισαγγελία Γιαννιτσών και τον απέτρεπαν να συζητήσει την διαδικασία κατασκευής του δικαστικού μεγάρου Γιαννιτσών δεν τους ένοιαζε. Πήραν το αντάλλαγμα όμως!!!! Διεύθυνση Νοσοκομείου έ? Τώρα παρακαλάτε. Δεν τρώγεστε ρε τυχοδιώκτες!!!! Ντροπή σας. Έχετε όραμα το ....καταλάβαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Μακεδονία ήταν σκαλοπάτι για την καρέκλα της εξουσίας , ας είναι καλά οι σανοφάγοι ψηφοφόροι που τους εκλέξανε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.