Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γιαννιτσά: Με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση του Φιλοζωικού Σωματείου "Αγάπη για τα ζώα" και κεντρικό ομιλητή τον Γ. Μαυρίδη (φωτο)


Με κεντρικό ομιλητή τον γνωστό παρουσιαστή Γιώργο Μαυρίδη, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το μεσημέρι της Κυριακής, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πέλλας στα Γιαννιτσά, η ανοιχτή εκδήλωση-συζήτηση με θέμα "πώς τα ζώα μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή μας". 

Την εκδήλωση διοργάνωσε το νεοσύστατο Φιλοζωικό Σωματείο "Αγάπη για τα ζώα" στον δήμο Πέλλας, με την ευγενική υποστήριξη της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας και παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Πέλλας Γρ. Στάμκος, o  Αντιδήμαρχος ΔE Μεγάλου Αλεξάνδρου & Κύρρου Γ. Ανδρεάδης και ο πρόεδρος  της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας Αθ. Επιτροπάκης.  

filozg

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. Καλά όλα αυτά τον άνθρωπο πότε θα αγαπήσετε???? Πότε θα κάνετε παρεμβάσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του στην κοινωνία και στην πόλη που ζει? Άιντε να δούμε... Ευκαιρία για νέα προβολή και ύπαρξη? ή μήπως και εδώ μυρίζει....μίζα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.