Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κοπή πίτας στο ΚΔΑΠ – ΜεΑ της ΔΗΚΕΠΑ Πέλλας


Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ-μΕΑ) της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. του Δήμου Πέλλας, πραγματοποιήθηκε στα Γιαννιτσά, την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου, στις 11.00 το πρωί.  
Την πίτα έκοψε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας Απόστολος Φάκκας, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ της Δημοτικής Αρχής, των παιδιών και με το προσωπικό του Κέντρου και ευχήθηκε «χρόνια πολλά και καλή χρονιά» σε όλους.
Την εκδήλωση χαιρέτισαν και ευχήθηκαν για τη νέα χρονιά η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μΕΑ «Ανατολή», Αναστασία Τσιμπρή και ο υπεύθυνος του Κέντρου - Κοινωνικός Λειτουργός, Μάκης Ασταρτζής. 
Στην κοπή της πίτας παραβρέθηκε το προσωπικό του Κέντρου, τα παιδιά και γονείς των παιδιών. 
Το «τυχερό φλουρί», το οποίο συνοδευόταν με χρηματικό ποσό των 30 ευρώ που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων του ΚΔΑΠ-μΕΑ, «Ανατολή», έτυχε ο μαθητής του Κέντρου Θεόφιλος Σαρνατζίδης.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.