Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

"Πέλλα - Δήμος για Όλους": Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας για τη νέα χρονιά με ευχές για δημοκρατία στην τοπική αυτοδιοίκηση (φωτο)


Με τους δημοτικούς συμβούλους και τους υποψηφίους του από κάθε Δ.Ε. του δήμου Πέλλας, αλλά και με Προέδρους κοινοτήτων, καθώς και φίλους και συνεργάτες, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης Στάθης Καστερίδης, έκοψε την καθιερωμένη πίτα για το καλό της νέας χρονιάς σε χώρο γνωστού καφέ στο κέντρο της πόλης των Γιαννιτσών. 

Η αίθουσα γέμισε από συνεργάτες και πολιτικούς φίλους του συνδυασμού από νωρίς το πρωί της Κυριακής 19 Ιανουαρίου και εξελίχθηκε σε συζήτηση για τα πεπραγμένα του δήμου, αλλά και για τις προτάσεις και θέσεις της παράταξης στο δημοτικό συμβούλιο. 
Ο κ. Καστερίδης χαρακτήρισε απαράδεκτο και μη δημοκρατικό το νόμο του Υπουργείου Εσωτερικών, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον κ. Θεοδωρικάκο  «αυτοκρατορικό» υπουργό που αφαιρεί το δημοκρατικό δικαίωμα του διαλόγου στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Επισήμανε  στην ομιλία του πως «είναι ντροπή για την πολιτική ζωή του τόπου που γέννησε τη δημοκρατία, ένα συνδυασμός που έχει διαφορά από το νικητή 46 ψήφους και το ποσοστό του αγγίζει το 50% να έχει έναν εκπρόσωπό του σε όλες τις επιτροπές. Και μάλιστα όχι έναν από κάθε παράταξη της αντιπολίτευσης, αλλά έναν από όλη την αντιπολίτευση». 

Ο επικεφαλής του συνδυασμού ΠΕΛΛΑ–ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις θέσεις τους σε θέματα του δημοτικού συμβουλίου, άφησε αιχμές για συνεργασία χωρίς όρους με τη δημοτική αρχή, συμβούλων από την αντίθετη πολιτική πλευρά και μίλησε για ανυπαρξία προτάσεων. Τόνισε πως οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού του, καταθέτουν προτάσεις, έθεσαν τα προβλήματα των κοινοτήτων, εφόσον συνομίλησαν με τους κατοίκους και γνωρίζουν τι τους απασχολεί στην περιοχή τους, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει καμία διάθεση να υπάρξει συνεργασία. 

Ο Στάθης Καστερίδης δήλωσε παρών στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και στην διεκδίκηση κάθε αναπτυξιακού στόχου για τον δήμο Πέλλας και επισήμανε πως δεν υπάρχει καμία διάθεση σήμερα να διορθωθούν προβλήματα του παρελθόντος από μια δημοτική αρχή που είναι κουρασμένη από την εξουσία. 

Η πρωτοχρονιάτικη πίτα έκρυβε εκπλήξεις για το νικητή, ενώ μοιράστηκαν κομμάτια και στις 5 δημοτικές ενότητες του δήμου με παραλήπτη τον πρώτο σε ψήφους σύμβουλο. Ο κ. Καστερίδης επεσήμανε ότι θα ξεκινήσουν συναντήσεις με όλους τους υποψηφίους κάθε δυο μήνες για ενημέρωση, αλλά θα δημιουργηθεί και διαδικτυακή σελίδα του συνδυασμού που θα ενημερώνει τους πολίτες σε όλη την έκταση του δήμου για τις προτάσεις της παράταξης και για τις όποιες εξελίξεις, τηρώντας έτσι την υπόσχεση του ίδιου ότι τον πρώτο ρόλο τον έχει ο πολίτης μέσα από την συνεχή ενημέρωσή του.   


Από το γραφείο τύπου 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.