Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Έσπασε» το αήττητο του Αίολου Τρικάλων ο ΦΟ Αριδαίας!


Πολύ μεγάλη νίκη ψυχολογίας για τη δύσκολη συνέχεια πέτυχε η ομάδα του ΦΟΑ επί του αήττητου μέχρι χθες Αίολου Τρικάλων, πανηγυρίζοντας έτσι τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα. Με υπηρεσιακό προπονητή τον Παναγιώτη Τζιβάνη και παρά τις πολλές απουσίες, οι γηπεδούχοι έπαιξαν με πάθος και πείσμα για τη νίκη.

Το νικηφόρο σερί της τρικαλινής ομάδας σταμάτησε στην ενδέκατη αγωνιστική και το…. μπλόκο το έβαλε ο ΦΟ Αριδαίας που επικράτησε  με 79-77 εκμεταλλευόμενος τη σκληρή του έδρα, αλλά και την μέτρια παρουσία των παικτών του Ηλία Παπαδημητρίου.

Το παιχνίδι ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι σε όλη τη διάρκειά του, με τις δύο ομάδες να εναλλάσονται στο σκορ και να ανταμείβουν όσους βρέθηκαν στο ΔΑΚ Αριδαίας για να το παρακολουθήσουν.

Στο ίδιο μοτίβο και το φινάλε, αφού η ομάδα του ΦΟΑ κατάφερε να πάρει μια διαφορά πέντε πόντων, πέντε λεπτά πριν το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι όμως επέστρεψαν και με ένα σερί 6-0 μέσα σε ένα λεπτό πέρασαν μπροστά. Οι δυο ομάδες πήγαν πόντο πόντο ως το 76-77, όπου με καλάθι και φάουλ του Μακρόπουλου, που ήταν ο κορυφαίος της ομάδας με 30 πόντους, έγινε το 79-77. Στην επόμενη επίθεση η ομάδα των Τρικάλων δοκίμασε με σουτ τριων πόντων να πάρει το παιχνίδι αλλά αστόχησε, παρόλα αυτά πήρε το επιθετικό ριμπάουντ και στην τελευταία επίθεση δεν κατάφερε να φτάσει στο καλάθι, καθώς ο Αβραμίδης με κλέψιμο κέρδισε την μπάλα και χάρησε τη νίκη στην ομάδα του.

Τα δεκάλεπτα :21-19, 36-40, 58-61, 79-77
Διαιτητές: Σιταρίδης-Καντερές

ΦΟ Αριδαίας (Τζιβάνης): Παπαδόπουλος 6(2), Παντής, Πονόπουλος 5, Αβραμίδης 9(3), Πετρούδης, Γεωργάκης 13, Μακρόπουλος 30(1), Παουλεάνου 18(4), Αμπάρης.

Αίολος Τρικάλων (Παπαδημητρίου): Ρούζιος 5(1), Πανάρας 17(5), Πρεμέτης, Αργύρης 13 (3), Χατζής, Σούλκο 2, Τσιούλκας 6, Σπηλιόπουλος 13, Κατσαδούρος, Τσότσος 22(1).
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.