Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στα παιδιά της Αφρικής το νέο ντοκιμαντέρ του Γιαννιτσιώτη δημοσιογράφου- ερευνητή Νίκου Ασλανίδη (βίντεο)


Τα βήματα του πρώτου Έλληνα Ιεραπόστολου Χρυσόστομου Παπασαραντόπουλου ακολουθεί στο νέο του ντοκιμαντέρ ο συντοπίτης μας Γιαννιτσιώτης διακεκριμένος δημοσιογράφος Νίκος Ασλανίδης. 
Να σημειωθεί ότι φέτος συμπληρώνονται 60 χρόνια από τη λειτουργία της Ορθοδόξου εξωτερικής Ιεραποστολής, η έδρα της οποίας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και συνεισφέρει στον συνάνθρωπο σε όλο τον κόσμο. 
Η πρώτη τηλεοπτική παρουσίαση του ντοκιμαντέρ έγινε στην εκπομπή  "Πέριξ" της TV100 και -όπως επισήμανε ο δημοσιογράφος- τα έσοδα από την πώληση του DVD πηγαίνουν αποκλειστικά στα παιδιά της Αφρικής. 
Ο Πρόεδρος της εξωτερικής Ιεραποστολής Χαράλαμπος Μεταλλίδης - ο οποίος είναι επιχειρηματίας και οικογενειάρχης- σημείωσε ότι «η Χάρη του Θεού οδήγησε τον ίδιο στην ενασχόληση με το έργο της Ιεραποστολής, που ενισχύει 28 κλιμάκια από τα νησιά Φίτζι μέχρι το Μεξικό και κυρίως στην Αφρική».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.