Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Γ. Καρασμάνης: Οφειλόμενη απάντηση σε κατ΄εξακολούθηση ψευδολόγους


Είναι πάγια τακτική του Καρασμάνη, να μην απαντά με προσωπικές επιθέσεις προς οιονδήποτε και, κυρίως, προς συναδέλφους του. Θέση την οποία την οποία τηρεί απαρέγκλιτα στα 23 και πλέον έτη της κοινοβουλευτικής του διαδρομής, με απόλυτο σεβασμό στον θεσμικό ρόλο του καθενός και στον κώδικα της Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας. Σε σημείο που, μέχρι σήμερα, έχει αποφύγει ακόμη και να καταθέσει Ερώτηση σε Υπουργούς που έλκουν την καταγωγή από τον Νομό μας. Αντιθέτως μάλιστα, κάποιες φορές, ¨προστάτευσε¨ τοπικά κοινοβουλευτικά στελέχη και ¨αντιπάλων¨ παρατάξεων, όταν δέχτηκαν ανοίκειες ή άδικες επιθέσεις.

Όμως, για θέματα ηθικής τάξης που τον αφορούν προσωπικά, είναι αποφασισμένος να μη κάνει βήμα πίσω, και να δίνει τις απαντήσεις που τους χρειάζονται.

  

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

3 comments:

  1. Κύριε καρασμανη μην τους αφήνεις να σε διασυρουν πάτα πόδι φτάνει ποια αυτοί δεν έχουν ούτε άγιο ούτε ιερό δεν καταλαβαίνουν τιποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε καρασμανη αφήστε της απαντήσεις και κάντε έργα ουσίας βοηθήστε τον αγροτικό κτηνοτροφικο κόσμο μόνο έτσι θα έρθει ανάπτυξη σε αυτή την χώρα και την απάντηση κύριε καρασμανη θα την δώσουμε εμείς στης εκλογές σε όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε, την απάντηση την δίνουν 10 φορές και τον βγάζουν πρώτο και την άλλη φορά παλι το ίδιο αποτέλεσμα, παλι ο ΜΑΘΟΥΣΑΛΑΣ πρωτος.τωρα τι μου λες εσυ, εγώ το ακούω βερεσέ. Αυτος ειναι ο λαός,σηκώνω τα χέρια μπροστά σε αυτό το φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.