Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Παρουσιάστηκε στην Πέλλα το μυθιστόρημα της Βάνας Κουτσού «Το Παιχνίδι της Χάνα» (φωτο)



Στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου Πέλλας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020 η παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος της συντοπίτισσάς μας (κατάγεται και ζει στην Πέλλα) Βάνας Κουτσού “Το Παιχνίδι της Χάνα”, από τις Εκδόσεις της Νέας Διάστασης, ένα ψυχολογικό θρίλερ το οποίο πραγματεύεται σύγχρονα κοινωνικά ζητήματα, όπως η ψυχική υγεία και το bullying, μέσα από την διαλεύκανση ενός συγκλονιστικού αστυνομικού μυστηρίου.

Με την έναρξη της εκδήλωσης, χαιρετισμό απεύθυναν εκπρόσωποι των πολιτιστικών συλλόγων “Ανατολική Ρωμυλία” και “Αρχαία Πέλλα”. Για το βιβλίο μίλησαν η πολυγραφότατη συγγραφέας της Πέλλας κα Μαρία Ποπκιώση, η οποία χαρακτήρισε την συγγραφέα ως μια ανερχόμενη Ελληνίδα Αγκάθα Κρίστι, καθώς και η Ψυχολόγος MSc Σοφία Συρρομάχου, η οποία επέστησε την προσοχή του κοινού στην πολυδιάστατη αντιμετώπιση μέσα στο βιβλίο της μάστιγας των ψυχικών νοσημάτων και της άγνοιας των σημερινών κοινωνιών επί αυτών. Αποσπάσματα από το βιβλίο απέδωσε η Σοφία Τοψίνογλου, ενώ την συζήτηση συντόνισε ο εκδότης Δημήτρης Ζώτος.

Η συγγραφέας και ο εκδότης εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους στο βιβλιόφιλο κοινό της Πέλλας που αγκάλιασε την εκδήλωση, καθώς και στους συντελεστές και τα στελέχη του Δήμου Πέλλας και του Δημοτικού Θεάτρου Πέλλας, χάρη στις προσπάθειες των οποίων στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία η παρουσίαση.

Λίγα λόγια για την υπόθεση του βιβλίου

Ένα ακόμα βράδυ στην ανούσια ζωή της Τζορτζιάνα Κουίντον. Ένα αναπάντεχο τηλεφώνημα από τη Νέα Υόρκη. Η φίλη της, Χάνα Γουόλς, είναι νεκρή, με μια θανάσιμη βουτιά στο κενό από τον εικοστό όροφο όπου στεγάζονται τα γραφεία της εφημερίδας για την οποία εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Όλα οδηγούν στην αυτοκτονία, όμως η Τζορτζιάνα έχει διαφορετική άποψη. Ποιους ενόχλησαν τα άρθρα της Χάνα; Σε ποια πολιτικά πρόσωπα είχε στρέψει τα βέλη της; Με τι έρευνες καταπιανόταν τελευταία; Ένα παράξενο διαδικτυακό παιχνίδι που βρέθηκε αποθηκευμένο στον υπολογιστή της, οδηγεί τη Τζορτζιάνα σε σκοτεινά και επικίνδυνα μονοπάτια, από την πρώτη στιγμή που πατάει το «Play». Οι βαθύτεροι φόβοι της ζωντανεύουν και ξεπηδάνε απ’ την οθόνη του υπολογιστή, έτοιμοι να την κατασπαράξουν. Θα καταφέρει η Τζορτζιάνα να ξεπεράσει τους κινδύνους και να ανακαλύψει την αλήθεια για τον θάνατο της καλύτερής της φίλης;




Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.