Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Γ. Τσιώνης για τη νέα δημοτική αρχή Αλμωπίας: Για γέλια ή για κλάματα;

Μία παρωδία καλά σκηνοθετημένη παίζεται στις τελευταίες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αλμωπίας. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι παρατάξεις που συνέπραξαν τελικά για το ‘‘καλό’’ του τόπου μας.  Ωστόσο  μοιάζουν να μην είναι διαβασμένοι ούτε στα βασικά, κακοί κομπάρσοι που προσπαθούν να κερδίσουν μερικά λεπτά προβολής και δυστυχώς θεατές όλοι εμείς, οι δημότες  του ταλαιπωρημένου αυτού τόπου.

Άραγε το αξίζει αυτό ο τόπος μας και οι συμπολίτες μας; Δεν νομίζω. ‘’Βοά’’ ο τόπος για απαντήσεις αλλά δυστυχώς η νέα δημοτική αρχή σφυρίζει αδιάφορα. Τι συνέπειες θα έχει για το μέλλον του Δήμου μας η απόφαση πρόσληψης άμισθων συμβούλων; Ποια συμφέροντα εξυπηρετούν αυτές οι προσλήψεις; Πότε θα σταματήσει αυτο το “αλισβερίσι”; Αναρωτιέμαι αν αυτή η απόφαση τους βρίσκει όλους σύμφωνους. Μάλλον υπάρχουν αρκετοί δυσαρεστημένοι και καχύποπτοι.

Πώς αποφασίζει ο Δήμαρχος για τις προσλήψεις δίμηνων στα Λουτρά; Δεν θα έπρεπε οι ενδιαφερόμενοι για αυτές τις θέσεις να έχουν τα κατάλληλα προσόντα όπως τόνισε ο κ. Δήμαρχος; Και ποία είναι αυτά;  Ή μήπως είναι ο εύκολος δρόμος η πρόσληψη συγγενικών προσώπων εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων για να βγούμε από την δύσκολη θέση, καθώς ¨έφεραν¨ ψήφους; Αυτά είναι τα ερωτήματα που πρωταγωνιστούν το τελευταίο διάστημα. Τις απαντήσεις όμως στα σημαντικά ερωτήματα ποιος θα μας τις δώσει;

Τι γίνεται κύριοι με τους ανοιχτούς δρόμους και τα πεζοδρόμια της περιοχής μας, τι γίνεται με το βρώμικο νερό, με τα ανύπαρκτα πράσινα δέντρα, με τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα μπροστά από διαβάσεις και πάνω σε πεζοδρόμια, με τον ανεπαρκή φωτισμό και την αγροτική οδοποιία; Πότε περιμένετε να ξεκινήσετε τα έργα που έχετε εξαγγείλει; Πού θα φτάσει αυτή η ασχήμια; Ποιος θα δώσει απαντήσεις; 

Κύριοι, μην αναλώνεστε σε δήθεν προβλήματα. Οι εκλογές έχουν τελειώσει. Ο Δήμος είχει συνέχεια. Αναλάβετε τις ευθύνες σας. Ακούστε τους πολίτες και δείτε γύρω σας καθαρά. Αν δεν θέλετε να γίνουμε μια πόλη των γερόντων, με τα νέα παιδιά να εγκαταλείπουν τις οικογένειες και τον τεράστιο σε πλούτο αυτόν τόπο, προσπαθήστε να κερδίσετε τα χαμένα χρόνια, εκμεταλλευόμενοι τα φυσικά αγαθά και το μεράκι όσων έχουν απομείνει για να δούμε τον τόπο μας να ανθίζει ξανά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.