Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Θ. Καράογλου στο Δημαρχείο του Δήμου Παιονίας (φωτο)


Την Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020, ο Υφυπουργός  Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Καράογλου    επισκέφθηκε το  δημαρχείο του δήμου Παιονίας όπου τον  υποδέχθηκε ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας και Υπηρεσιακοί Παράγοντες του δήμου.

Στην σύσκεψη που ακολούθησε ο Δήμαρχος κ. Κώστας Σιωνίδης  ευχαρίστησε τον Υφυπουργό για την επίσκεψη, του παρουσίασε προφορικά  και με γραπτό   υπόμνημα   τα προβλήματα που  αντιμετωπίζει ο  δήμος Παιονίας, για τα οποία ζήτησε την αρωγή του  ίδιου και κατ’ επέκταση της Κεντρικής Διοίκησης. 

Τα θέματα πού τέθηκαν είναι:

Η στατική επάρκεια της γέφυρας του Αξιού ( κατασκευής 1950) και η ανάγκη κατασκευής νέας.

Η κατασκευή σύγχρονου αυτοκινητόδρομου εθνικής οδού (τμήμα Πολύκαστρο- Μάλγαρα) και η αναστολή λειτουργίας των παράπλευρων διοδίων  πριν την ολοκλήρωση του έργου.

Η ελεύθερη διέλευση των κατοίκων των χωριών πλησίον των διοδίων των Ευζώνων , πρακτική που ακολουθείται σε όλη την Ελλάδα.

Το κλείσιμο της Τράπεζας EUROBANΚ στο Πολύκαστρο.                                                                        
Τα ανείσπρακτα πρόστιμα παραβάσεων ΚΟΚ από πολίτες τρίτων χωρών των οποίων το ύψος  ανέρχεται στο ποσό των 1.201.525 ευρώ έως τις 21/1/2020.    

Η άμεση αποδέσμευση του αεροδρομίου της Νέας Καβάλας ώστε να αξιοποιηθεί αναπτυξιακά  και η εφαρμογή της αρχής της αναλογικότητας του 1% στην διασπορά προσφύγων – μεταναστών στην χώρα μας.

Η διεκδίκηση   ενός επιπλέον απορριμματοφόρου εκτός αυτού που   η Κυβέρνηση αποφάσισε να δώσει στους Δήμους κάτω των 50.000 κατοίκων.

Το πρόβλημα που δημιουργείται από την μετάταξη των δημοσίων υπαλλήλων χωρίς την σύμφωνη γνώμη του φορέα από τον οποίο αποχωρούν.

Οι προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Η Παράταση δηλώσεων για διόρθωση τ.μ. δημοτικών τελών και ΤΑΠ.  

Ο επανακαθορισμός κριτηρίων   κατανομής των ΚΑΠ. 
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.