Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης με ανάδοχο αποχιονισμού από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Δάνη Τζαμτζή


Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας η ικανότητα αποχιονισμού του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της ΠΕ Πέλλας

Σύμβαση για τον αποχιονισμό του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου για χρονικό διάστημα τριών χρόνων, υπέγραψε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής, με τον εκπρόσωπο της Αναδόχου εταιρίας. 

Η υπογραφή της συγκεκριμένης Σύμβασης υπογράφηκε έγκαιρα και με χρονικό ορίζοντα τριετίας, ώστε να εξασφαλίζεται η βατότητα και ασφάλεια των οδών, αρμοδιότητας της ΠΕ Πέλλας, με τους καλύτερους δυνατούς όρους σε περιπτώσεις χιονόπτωσης, αλλά και για την αντιμετώπιση των προβλημάτων λόγω πάγου κατά την χειμερινή περίοδο. 

Η επίβλεψη του έργου του αποχιονισμού γίνεται από την Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Πέλλας, σύμφωνα με το Σχέδιο Αποχιονισμού που συνέταξε η εν λόγω υπηρεσία, ήδη από τον περασμένο Νοέμβριο 2019. Σε ειδικές περιπτώσεις και για τον καλύτερο συντονισμό του έργου του αποχιονισμού υπάρχει, επίσης, συνεργασία με το οικείο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, όπως και με όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς του τοπικού, περιφερειακού και εθνικού μηχανισμού παρέμβασης για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης. 

Σε σύντομη δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Με την υπογραφή της συγκεκριμένης Σύμβασης, εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας για τον αποχιονισμό των οδών και την αντιμετώπιση προβλημάτων που προκύπτουν από ακραία καιρικά φαινόμενα, κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Εύχομαι καλή δύναμη και επιτυχία στα στελέχη που συμμετέχουν στο έργο, την επίβλεψη και τον συντονισμό του αποχιονισμού». 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

  1. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΩΡΑΙΑ ΦΩΤΟ ΕΒΓΑΛΕ AΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΕΒΛΕΠΕΣ ΣΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΑΣΤΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΟΤΙ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ Η ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΔΕΙΧΝΕ ΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΣΚΕΠΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΦΑΡΟΣ ΞΕΠΡΟΒΑΛΕ ΑΠΟ ΑΥΤΑ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ; TI NA ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
    KATI TELEYTAIO. ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ Η΄ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΣ Η΄ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ - ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΔΙΕΥΕΙ;
    NA ΔΕΙΞΕΙ, ΤΙ;
    ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.