Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

H κοπή βασιλόπιτας του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας (φωτο)


Την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020,  ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αριδαίας στην εκδήλωση που έχει γίνει πλέον θεσμός, μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του cafe - wine bar Πόθος, έκοψε την βασιλόπιτά του.

Αυτή την ημέρα, εδώ και 15 χρόνια, από τότε που ιδρύθηκε ο όμιλος, οι φίλοι, οι αθλητές, και τα μέλη του ομίλου μαζί με τις αρχές του τόπου βρίσκονται και συζητούν  για τον αθλητισμό, για τις εξελίξεις στο tennis, για την πορεία και την ανάπτυξη του tennis στην περιοχή.  Το ΔΣ του Ομίλου κάθε χρόνο βάζει νέους στόχους, συνεχίζοντας τον βηματισμό του με στόχο την ανάπτυξη του αθλήματος, την βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και την καλύτέρευση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής μας. Σε αυτή την προσπάθεια από την ίδρυση του έχει συμπαραστάτες την τοπική κοινωνία και υποστηρικτές τον επαγγελματικό κόσμο. Από τις αρχές του αθλήματος και τις τοπικές αρχές επιδιώκεται πάντα η συνεργασία ώστε να κάνουμε το βήμα παραπάνω και να έχουμε γρήγορα και ορθά αποτελέσματα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, η Βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, ο Περιφερειακός σύμβουλος Πέτρος Ζέρζης, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δημήτρης Γιάντσης, οι πρώην δήμαρχοι και σήμερα δημοτικοί σύμβουλοι Κοι Χατζηδημητρίου και Μπίνος, ο πρωην βουλευτής Πέλλας Γιαννης Σηφάκης, ο ρώην δήμαρχος Δημήτρης Πασόης, πολλοί δημοτικοί συμβουλοι, ο ΓΓ της ΕΦΟΑ Δημήτρης Σταματιάδης και εκπρόσωποι πολλών αθλητικών σωματείων.

Μετά από απόφαση του ΔΣ τιμήθηκε για τον προσφορά του ο συντηρητής των εγκαταστάσεων του ομίλου, ο αγαπητός σε όλους Παντελής Λαζαρίδης.
Συντροφιά κράτησε ο Νίκος Αμπάρης με την κιθάρα του.
piant Φωτογραφίες : Γιώργος Καραγιαννίδης

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.