Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

O Παναγιώτης Τζιβάνης στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΦΟ Αριδαίας


Ο Φ.Ο. Αριδαίας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Τζιβάνη, ως προπονητή της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του συλλόγου μας.
Το ήθος και οι φιλοδοξίες του νέου κόουτς έδρασαν καταλυτικά ώστε να του εμπιστευτούμε πλήρως τα ηνία της ομάδας μας σε μια δύσκολη περίοδο. Απολύτως θετικά ήταν και τα πρώτα δείγματα, στο νικηφόρο ντεμπούτο του επί του αήττητου Αίολου Τρικάλων, ως πρώτος προπονητής της ομάδας μας.
Ο Παναγιώτης Τζιβάνης ήταν μέχρι πρότινος προπονητής στον Κεραυνό Αγίου Παύλου, που είναι μόνιμος πρωταθλητής ΕΚΑΣΘ και σχεδόν σίγουρος πρωταθλητής και φέτος από τα μέσα κιόλας της περιόδου. Ακόμα, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Άρη Θεσσαλονίκης, την ΧΑΝΘ και τον Γαλαξία.
Παναγιώτη, καλωσόρισες στη μεγάλη οικογένεια του Φ.Ο. Αριδαίας, ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πραγματοποιηθούν όλοι οι στόχοι μας!

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.