Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών στα «Πέριξ» της TV100 (βίντεο)


Πριν τρία χρόνια ιδρύθηκε η Ομάδα Μαθηματικών Γιαννιτσών, ένας εκπαιδευτικός, επιμορφωτικός, μη κερδοσκοπικός σύλλογος, με γνώμονα την αγάπη των μελών του για τα Μαθηματικά και στόχο τη διδακτική και γενικότερα την εκπαίδευση.

Όπως τόνισαν στην εκπομπή “Πέριξ”της TV100, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Ομάδας Μαθηματικών Γιαννιτσών, Παντελής Πετρίδης και Θεόφιλος Τραπεζανλίδης αντίστοιχα, βασική δραστηριότητα της Ομάδας είναι τα δύο τελευταία χρόνια, η διεξαγωγή του Θερινού σχολείου Γιαννιτσών, που θα πραγματοποιηθεί και το 2020.

Να σημειωθεί ότι πέρυσι, η Ομάδα ανέλαβε για πρώτη χρονιά με επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή τη διεξαγωγή του Διεθνούς Διαγωνισμού Μαθηματικών «Καγκουρό».

Την περίοδο των Χριστουγέννων του 2019 η Ομάδα κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις στην 9η Παραμυθούπολη του δήμου Πέλλας, στον πεζόδρομο Γιαννιτσών, με την έξυπνη κατασκευή του Δωδεκάεδρου.
Παρακολουθήστε τη συνέντευξη των δύο Μαθηματικών στην εκπομπή "Πέριξ": 


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.