Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών ενημερώνει για την κατάληψη


Από το 15μελές μαθητικό συμβούλιο του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, ανακοινώνονται τα παρακάτω σχετικά με την κατάληψη που πραγματοποίησαν οι μαθητές την περασμένη Τετάρτη:
“Ως 15μελές του 1ου ΓΕΛ Γιαννιτσών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τα αίτια της κατάληψης του σχολείου μας, μετά από την επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου από την εκδρομή τους στην κεντρική και νότια Ιταλία.
Υπήρξε μια “τεράστια” ίσως και εσκεμμένη παραπληροφόρηση από μέρος των δημοσιογράφων, η οποία όχι μόνο απέκρυψε την πραγματικότητα, αλλά και “τροφοδότησε” τα ΜΜΕ με ψευδή στοιχεία.
Ο πραγματικός λόγος για τον οποίο αποφασίστηκε από τα παιδιά να γίνει κατάληψη ήταν διότι δεν υπήρχε ως μέτρο από το κράτος η εξέταση των παιδιών, που συμμετείχαν στην εκδρομή, για τον ιό COVit-19. Ακόμη δεν είχε γίνει ενημέρωση στους μαθητές της πρώτης και Δευτέρας Λυκείου σχετικά με τον ιό, πριν από την επιστροφή των μαθητών της Γ’ Λυκείου, έτσι ώστε να μην επικρατήσει αυτό το κλίμα πανικού.
Η κατάληψη είχε ως αίτημα την άμεση πρόληψη μέτρων και όχι την επίθεση ή την “απέλαση” όπως λανθασμένα ισχυρίστηκαν οι δημοσιογράφοι. Επίσης, ενημερωτικά, υπήρξε σχετική ενημέρωση των μαθητών της Γ’ Λυκείου την ημέρα της επιστροφής τους σχετικά με τα μέτρα πρόληψης για τον ιό, αν και δεν υπάρχει κίνδυνος, λόγω της μη εμφάνισης κρουσμάτων σε κεντρική και νότια Ιταλία”.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Οταν ο ρατσισμός-φασισμός καλλιεργείται μεσα στην οικογένεια με αποδέκτες κυρίως παιδια ,αυτα θα είναι τα αποτελέσματα.
    Ο ρατσισμός κατα των προσφύγων και μεταναστών απλώνετε και στους ίδιους συμμαθητές τους.
    Τα αυγα του φιδιού αρχησαν να εκκολαπτονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού είχες χαθεί δημοκράτη πόσους πρόσφυγες πήρες στο σπίτι σου για να αποδείξεις ότι δεν είσαι φασίστας

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.