Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Φιλικοί Αγώνες Ίκαροι Γιαννιτσών- Α.Σ Σκυδραϊκός στο κλειστό του 2ου Γυμνασίου



Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθησαν οι φιλικοί αγώνες την Κυριακή 9/2/2020 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Γιαννιτσών ανάμεσα στους Ικάρους και στην ομάδα της Σκύδρας. Στο κατάμεστο απο αθλητές και πολλούς γονείς κλειστό του 2ου Γυμνασίου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το τουρνουά μπάσκετ των τμημάτων υποδομής που συνδιοργάνωσαν οι παραπάνω ακαδημίες.

Πήραν μέρος πάνω απο 40 αθλητές των Ικάρων γενιάς 2007-2009, αποσπώντας τα εύσημα για την μπασκετική βελτίωση μέσω της μεθοδικής δουλειάς που γίνεται απο τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών Σπόντη Νίκο – Οκλαλιώτη Ανδρέα.

Σπόντης Νίκος: Προσφέραμε στους μικρους μας αθλητές την εμπειρία αγώνων, όπου μπόρεσαν να ξεδιπλώσου το ταλέντο τους, αλλά και τις μπασκετικές τους ικανότητες μέσα απο την μεθοδική δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής.Ο στόχος μας είναι τα παιδιά να βελτιώνονται μπασκετικά, να μαθαίνουν να αγωνίζονται, να αποκτούν εμπειρίες απο αγώνες, πράγμα που θα τους βοηθήσει να εξελιχθούν. Ευχαριστούμε τον υπεύθυνο των ακαδημιών Ανέστη Κολοβό για την τιμή που μας έκανε και ευελπιστούμε να ανταποδώσουμε κ εμεις απο την μεριά μας.





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.