Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Υπογραφή σύμβασης του έργου «Διαγράμμιση και αντικατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας»


Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής: «Άμεση υλοποίηση ενός έργου προτεραιότητας για τους πολίτες και την Π.Ε. Πέλλας»

Ξεκινάει άμεσα η υλοποίηση του έργου «Διαγράμμιση και αντικατάσταση στοιχείων ασφαλείας οδικού δικτύου Π.Ε. Πέλλας», μετά από την υπογραφή της σχετικής σύμβασης από τον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Δάνη Τζαμτζή και τον Ανάδοχο του έργου. Η συνολική δαπάνη του έργου φτάνει στις 77.000 ευρώ, ενώ ο χρονικός ορίζοντας υλοποίησης είναι τρεις μήνες. Η χρηματοδότηση και η επίβλεψη του έργου πραγματοποιείται από την οικεία Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Πέλλας.
 Το έργο περιλαμβάνει αναλυτικά εργασίες διαγράμμισης οδοστρώματος, αποξήλωση παλαιών στηθαίων ασφαλείας, τοποθέτηση νέων στηθαίων ασφαλείας σε διακεκριμένες θέσεις, καθώς και τοποθέτηση κιγκλιδωμάτων γεφυρών.
 Σε σχετική δήλωσή του ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Δάνης Τζαμτζής αναφέρει: «Οι διαγραμμίσεις στο οδικό δίκτυο αποτελούν ένα σημαντικό έργο, υψηλής προτεραιότητας που έχει επισημανθεί πολλές φορές, τόσο από εμένα που διέρχομαι από το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Πέλλας καθημερινά, όπως και από πολλούς πολίτες και δημοσιογράφους. Δυστυχώς, πολλές φορές οι γραφειοκρατικές διαδικασίες και η στενότητα οικονομικών πόρων δεν μας επιτρέπουν να υλοποιήσουμε άμεσα ένα σημαντικό έργο, όπως είναι τα έργα της οδικής ασφάλειας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα στελέχη της Π.Ε. Πέλλας που διεκπεραίωσαν σύντομα τις διαδικασίες για την προκήρυξη και ανάθεση του έργου και να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία στην υλοποίηση».

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.