Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Στιγμιότυπα από την παρουσίαση του λευκώματος του Λυκείου Ελληνίδων Γιαννιτσών (βίντεο)


Σε ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στο Στρατιωτικό Μουσείο Γιαννιτσών από το Λύκειον των Ελληνίδων Γιαννιτσών, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιο Οικονόμου παρουσιάσθηκε το λεύκωμα «Αγαπητές Ελληνίδες! Γράμματα από το αλβανικό μέτωπο προς το Λύκειο των Ελληνίδων», το οποίο αποτελεί κοινή έκδοση του Λυκείου των Ελληνίδων και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Αντώνιος Οικονόμου και η Πρόεδρος του Λυκείου των Ελληνίδων Γιαννιτσών  κ. Άννα Παπουτσή.

Το λεύκωμα παρουσιάστηκε από τη συγγραφέα κ. Μαίρη Κόντζογλου ενώ ο Ταξίαρχος Χαράλαμπος Μπαντιμαρούδης αναφέρθηκε σε γεγονότα του ελληνοιταλικού πολέμου του 1940-1941. Συντονιστής της εκδήλωσης ήταν ο  δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 κ. Γιώργος Γρηγοριάδης. 

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Εκπρόσωπος Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Εδέσσης Πέλλης & Αλμωπίας Πατήρ Ιωάννης Σπυρίδης, ο Υποδιοικητής του Γ’ Σώματος Στρατού Υποστράτηγος Σπανός Αναστάσιος, ο Διοικητής της ΙΙας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού Υποστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος, ο Δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόριος Στάμκος, ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτριος Γιάννου, οι Βουλευτές Πέλλας Διονύσιος Σταμενίτης, Βασίλειος Βασιλειαδής και Θεοδώρα Τζάκρη, ο Αντιδήμαρχοι Δήμου Πέλλας Ανδρέας Καραφυλλίας, Νικόλαος Σαμόπουλος και Στεργιούλας Δημήτριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πέλλας  Απόστολος Φάκκας, Ευστάθιος Καστερίδης, Αναστασία Δαρδανελιώτη και Κυριακή Παπαδοπούλου, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων, μέλη της λυκειακής οικογένειας και πλήθος κόσμου. 



Βίντεο "Συμβαίνει Τώρα" Αντώνης Παπαδόπουλος
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.