Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έξι ιδέες για έπιπλα μπάνιου


Με τόσα πολλά σχέδια για να διαλέξετε, μπορείτε εύκολα να βρείτε το έπιπλο μπάνιου που ταιριάζει στον χώρο σας. Υπάρχει ένα ευρύ φάσμα επιλογών για να εξετάσετε, από μοντέρνα έπιπλα με ιδιαίτερους νιπτήρες μέχρι κλασικά σχέδια με σκαλιστές λεπτομέρειες στις πόρτες. Παρακάτω σας παραθέτουμε κάποιες ιδέες που θα σας βοηθήσουν στην επιλογή σας.

Κρεμαστά Έπιπλα Μπάνιου

Τα κρεμαστά έπιπλα μπάνιου χρησιμοποιούνται συνήθως για να δημιουργήσουν μια μοντέρνα και ευάερη εμφάνιση. Ένα κρεμαστό έπιπλο μπορεί να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση του χώρου καθώς μένει ελεύθερος ο χώρος κάτω από αυτό, ενώ ο εύκολος καθαρισμός του δαπέδου είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα.
*σημείωση : η τοποθέτηση των κρεμαστών επίπλων πρέπει να γίνεται πάντα από εξειδικευμένο τεχνίτη.

Μοντέρνα  Έπιπλα Μπάνιου


Το σχέδιο του μπάνιου θα πρέπει να ταιριάζει με το υπόλοιπο στυλ του σπιτιού σας. Έτσι, ένα σπίτι με κομψούς τοίχους και μοντέρνες  γραμμές θα πρέπει επίσης να διαθέτει ένα μοντέρνο μπάνιο. Τα μοντέρνα  έπιπλα μπάνιου προσφέρουν  κομψές  γραμμές σε εκλεπτυσμένα χρώματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες. Τα γυαλιστερά χρώματα της λάκας δίνουν έντονη λάμψη στον χώρο σας, ενώ τα απαλά γήινα χρώματα όπως το μπεζ και το καφέ προσδίδουν ζεστασιά και ηρεμία.

Κλασικά Έπιπλα Μπάνιου


Τα κλασικά έπιπλα μπάνιου αναδεικνύουν την ομορφιά και τη ζεστασιά του φυσικού ξύλου.  Τα συγκεκριμένα έπιπλα συνδυάζονται τέλεια με rustic νιπτήρες πορσελάνης και πάγκους από φυσικά υλικά όπως το μάρμαρο. Βασικό τους πλεονέκτημα, πέρα από την ιδιαίτερη εμφάνιση,  είναι η μέγιστη δυνατή εκμετάλλευση του αποθηκευτικού χώρου

Έπιπλα Με Επιτραπέζιο Νιπτήρα


Τα έπιπλα με επιτραπέζιο νιπτήρα είναι από τις πιο ξεχωριστές κατηγορίες επίπλων μπάνιου και δεν τα βλέπουμε στα συνηθισμένα μπάνια. Στα συγκεκριμένα έπιπλα υπάρχουν απεριόριστες επιλογές σε νιπτήρες πορσελάνης, πέτρινους και γυάλινους καθώς και σε χρώματα πάγκων. Βασικό πλεονέκτημα των συγκεκριμένων επίπλων είναι ότι έχουν πολύ ελεύθερο χώρο στην επιφάνεια τους.

Μικρά Έπιπλα Μπάνιου


Η προσθήκη χώρων αποθήκευσης σε ένα μικρό μπάνιο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αποφύγετε την ακαταστασία. Τα μικρά έπιπλα μπάνιου διαθέτουν ντουλάπια και  συρτάρια και  είναι ιδανικά για την οργάνωση των προϊόντων καθημερινής χρήσης όπως πετσέτες, οδοντόβουρτσες κλπ. Για επιπλέον χώρους αποθήκευσης επιλέξτε έπιπλα που συνοδεύονται από καθρέπτη με αποθηκευτικό χώρο ή ερμάρια και ραφιέρες μπάνιου.

Στήλες Μπάνιου


Στον χώρο του μπάνιου η λειτουργικότητα  είναι εξίσου σημαντική με  την εμφάνιση. Οι στήλες μπάνιου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διατηρήσετε το μπάνιο σας τακτοποιημένο καθώς περιλαμβάνουν μεγάλα ντουλάπια για αποθήκευση πετσετών και προϊόντων καθαρισμού. Επίσης περιλαμβάνουν  συρτάρια για την οργάνωση μικροαντικειμένων και καλάθια απλύτων.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

1 comments:

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.