Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ζητά η «Ενωτική δράση» με αφορμή το έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του Εδεσσσαίου ποταμού


Η δημοτική παράταξη "Ενωτική Δράση" με επικεφαλής τον Αντώνη Ρυσάφη με έγγραφό της προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Έδεσσας ζητά την άμεση έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου για συζήτηση με θέμα τις επικείμενες εργασίες του  έργου «αντιπλημμυρική προστασία Εδεσσαίου ποταμού φάση Β΄». Συγκεκριμένα αναφέρει: 

"Τις αμέσως προσεχείς ημέρες πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες του έργου «αντιπλημμυρική προστασία Εδεσσαίου ποταμού φάση Β΄», το οποίο ήδη έχει δημοπρατηθεί από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας της περιφέρειας της Κεντρικής Μακεδονίας και αφορά τεχνικές εργασίες στην κοίτη του Εδεσσαίου ποταμού.
Επειδή είναι προφανής η σπουδαιότητα αυτού του έργου και έχουν διατυπωθεί αντικρουόμενες απόψεις σχετικά με τα παλαιότερα έργα που έγιναν στην κοίτη του ποταμού, με την υφιστάμενη σήμερα κατάσταση, αλλά και τις πιθανές αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει το έργο για την πόλη της Έδεσσας και με δεδομένο ότι, όπως προέκυψε από έρευνά μας, δεν έχει συνταχθεί μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου, ζητήσαμε σήμερα 12/2/2020 την άμεση σύγκλιση έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία θα συζητηθεί το όλο θέμα, ζητώντας όπως, για την πληρέστερη εξέταση του ζητήματος, προσκληθούν για να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση ο αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, εκπρόσωποι των αρμοδίων τεχνικών υπηρεσιών, αλλά και αρμόδιοι φορείς και επιστήμονες".





Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΣΕΠΚΕΤΖΗ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ... Η ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΜΟΙΡΑΣΕ 2.000.000 ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΧΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΙΑΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ . ΑΝΤΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΙΣΑΙ ΠΕΡΝΙΕΣΑΙ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντωνη παλι ότι να ναι λες. Το εργο έχει όλες τις απαραιτητες αδειοδοτησεις από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες. Αυτός που σε δασκάλεψε έκανε λάθος . Στα υφιστάμενα αντιπλημμυρικά έργα δεν συντάσσεται μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων . Γίνεται όλη η απαραίτητη Αλληλόγραφία με τη Διπεχώ. Για ρώτησε καλύτερα ... μήπως έγινε αυτή η αλληλογραφιά ? Υπάρχει και ο όρος Περιβαλλοντική απαλλάγη αλλά με καθηγητές ταβερνιάρηδες και δικηγόρους και γιατρου΄ς ήθελες να γίνεις δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα ίδια λέτε. Απαλλαγή το λες εσύ, δεν συντάχθηκε μελέτη λέει αυτός...

      Διαγραφή
    2. Φίλε, μάλλον δεν διαβάζεις προσεχτικά. Ακριβώς το ίδιο λέτε: Απαλλαγή το λες εσύ, δεν συντάχθηκε μελέτη λέει ο ταβερνιάρης... Δεν λέει πουθενά πως δεν τηρήθηκε η αδειοδοτική διαδικασία...

      Διαγραφή
    3. Ε ΤΟΤΕ ΑΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΕΦΙ ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΘΕΣΟΥΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Η ΔΙΠΕΧΩ ...ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΗΝ ΝΤΟΥΛΑΠΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.