Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Επίσκεψη-εξπρές του Μάκη Βορίδη σε Κρύα Βρύση και Ν. Μυλότοπο (φωτο)


Στην Κρύα Βρύση και στο Νέο Μυλότοπο του δήμου Πέλλας βρέθηκε σήμερα Σάββατο 1 Φεβρουαρίου, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Θεσσαλονίκη για την AGROTICA. 

Ο υπουργός εγκαινίασε στην Κρύα Βρύση τα γραφεία του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αμπελουργών "ΑΙΓΕΣ" παρουσία των βουλευτών Γ. Καρασμάνη, Β. Βασιλειάδη και του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου. Λίγο νωρίτερα οι δυο βουλευτές και αυτοδιοικητικά στελέχη υποδέχθηκαν τον κ. Βορίδη στο πρώην δημαρχείο, όπου του τέθηκαν θέματα που αφορούν την ΔΕ Κρύας Βρύσης με κυρίαρχο την επανίδρυση του Δήμου και την αναβάθμιση της Αστυνόμευσης. 

Αμέσως μετά ο ΥΠΑΑΤ επισκέφθηκε την «Βιοδιατροφική Εταιρεία Διανομής Βιολογικών Προϊόντων "Βιοαγρός" στην Κρύα Βρύση, με τελευταία στάση τις εγκαταστάσεις της Ένωσης Γιαννιτσών έξω από το Ν. Μυλότοπο.











Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.