Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Διώξτε τις κάμερες από τα σύνορα στον Έβρο


Η χώρα δέχεται επίθεση από τον Έβρο. Αυτό πρέπει να το λάβουμε όλοι σοβαρά υπ’ όψη και να το κατανοήσουμε. Οι Τούρκοι όπως έκαναν στη Λιβύη, που χρησιμοποιήσαν Σύριους για να πολεμήσουν τις δυνάμεις του Χάφταρ, έτσι κι εδώ χρησιμοποιούν Σύριους και λογής, λογής μετανάστες από διάφορες άλλες χώρες, για να πολεμήσουν την Ελλάδα και την Ευρώπη που δεν ανταποκρίνονται θετικά στα σχέδια του Ερντογάν για τη δημιουργία της μεγάλης Τουρκίας και τον αφήνουν μόνο του να τιμωρείται από τους Ρώσους για την απληστία του και τα ιμπεριαλιστικά του σχέδια.

Με χρήματα του Τουρκικού κράτους, μεταφέρει ο Ερντογάν κατά χιλιάδες τον κόσμο στα Ελληνοτουρκικά σύνορα και τους προμηθεύει με ό, τι χρειάζεται για να κάνουν αντιπερισπασμό στις Ελληνικές, αστυνομικές και στρατιωτικές δυνάμεις. Οι Έλληνες ρίχνουν καπνογόνα για να τους αποτρέψουν κι εκείνοι πετούν φωτοβολίδες σε αντιπερισπασμό.

Από την πρώτη στιγμή έχουν σπεύσει στην ευαίσθητη στρατιωτική περιοχή του Έβρου, όλα τα Ελληνικά, αλλά και ξένα τηλεοπτικά δίκτυα και καταγράφουν στιγμή προς στιγμή, τον τρόπο εξέλιξης αυτού του πολέμου. Δεν είναι τηλεοπτικό show, αυτό που συμβαίνει στον Έβρο. Η χώρα κινδυνεύει με εισβολή. Δεν μπορεί, στρατός και αστυνομία, να σκέφτονται την κάθε τους κίνηση, μη παρεξηγηθεί από την κοινή γνώμη σ’ αυτή την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η χώρα. Πρέπει να απομακρυνθούν από το πεδίο των μαχών όλα τα τηλεοπτικά μέσα. Που ακούστηκε στα χαρακώματα χωρών που κάνουν πόλεμο, να πολεμούν οι φαντάροι, πλάι, πλάι με τις κάμερες. Όπου βρέθηκαν ήταν υπό την αυστηρή επίβλεψη των στρατιωτικών αρχών και σε σημείο απόλυτα ελεγχόμενο. Σε κανένα μέτωπο δεν βρέθηκαν, όπου έκανε κέφι ο καθένας κι όπου τον βόλευε.

Δεν μπορεί να βρίσκονται επί τόπου τα Γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα και να παρουσιάζουν όπως νομίζουν και τους εξυπηρετεί, τη συμπεριφορά των Ελληνικών δυνάμεων που αμύνονται απέναντι σε μια εισβολή που δέχεται η χώρα.

Ούτε να υπάρχουν τόσες κάμερες σε μια στρατιωτική και τόσο ευαίσθητη περιοχή, που να μπορεί στο πέρασμά του ο καθένας από εκεί να καταγράφει τις στρατιωτικές ζώνες και τη διάταξη των δυνάμεων μας.

Ας βάλει η κυβέρνηση ένα τέλος σ’ αυτό το παιχνίδι με τα ΜΜΕ. Όχι, δεν έχουν το δικαίωμα να βρίσκονται παντού. Εκτός αν δεν έχουν καταλάβει ότι η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο αυτή τη στιγμή με την Τουρκία, όπου τα όπλα της, είναι τα ανθρώπινα σώματα που χρησιμοποιεί για μια ακόμη φορά.

Κρικόρ Τσακιτζιάν - trikalanews.gr

Την ίδια ώρα «Πυρά» Τσαβούσογλου κατά της κατά της Ελλάδας για τον τρόπο αντιμετώπισης των χιλιάδων προσφύγων που έχουν συγκεντρωθεί στα ελληνοτουρκικά σύνορα εξαπολύει ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter - απάντηση στις δηλώσεις του Έλληνα ομολόγου του, Νίκου Δένδια, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου γράφει πως ενώ οι ελληνικές αρχές «επιχειρούν να παραδώσουν μαθήματα διεθνούς δικαίου», προβαίνουν «ξεδιάντροπα σε χρήση δακρυγόνων κατά αθώων».

Στην ανάρτησή του παραθέτει και φωτογραφίες από τα επεισόδια που εκτυλίχθηκαν νωρίτερα στον Εβρο. 

«Κοιτάξτε ποιος μας δίνει μαθήματα για το διεθνές δίκαιο! Χωρίς ντροπή πετούν δακρυγόνα κατά χιλιάδων αθώων που έχουν συγκεντρωθεί στα σύνορά τους. Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να σταματούμε όσους εγκαταλείπουν τη χώρα μας, αλλά είναι καθήκον της Ελλάδας να τους συμπεριφέρεται όπως αρμόζει σε ανθρώπους!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Ας βάλει η κυβέρνηση ένα τέλος σ’ αυτό το παιχνίδι με τα ΜΜΕ...
    ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΤΙ;
    ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΛΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ Η΄ ΕΞΑΡΤΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΙΔΟΚΤΗΤΕΣ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΛΕΓΧΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ, ΕΠΗΡΈΑΖΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ΑΠΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ.
    ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΞΕΝΑ, ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΝΕΙ Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΗΔΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΠΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.
    ΦΥΣΙΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΗΓΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΣΕ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΜΒΑΙΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ-ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ................
    ΕΚΤΟΣ ΕΚΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    ΠΟΤΕ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΕ, ΚΟΥΛΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.