Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Οι "Ατρόμητοι" έκοψαν την βασιλόπιτα (φωτο)Μια εκδήλωση με πολύ κόσμο άφθονο φαγητό ποτό μουσική και χορό. Πραγματοποιήθηκε από την ομάδα μπάσκετ του πρώην Δήμου Γαλλικού ΟΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ, το Σάββατο 15 Φεβρουάριου στην αίθουσα πέτρινο στο Καμπάνη Κιλκίς. 
Η εκδήλωση έγινε σε συνδυασμό για τα 10  χρόνια συνεχόμενης λειτουργίας της ομάδας με συνεχόμενη παρουσία στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ.
Ευχαριστούμε για την  παρουσία τους ,στην εκδήλωση μας,τον Δήμαρχο Κιλκίς κ. Κυριακίδη Δημήτριο,τους αντιδημάρχους κ.Χατζηαποστόλου Ιωάννη και κ.Κυριακίδη Δημήτριο.Τον δημοτικό σύμβουλο Κιλκίς κ.Ζωτο Κωνσταντίνο.Τους Προέδρους των τοπικών κοινοτήτων Καμπάνης κ.Φιλιππίδη Γιώργο και Νέας Σάντας Κ.Γαβρά Χριστόφο.

Επίσης ευχαριστούμε ,τον απεσταλμένο του βουλευτή Κιλκίς Φραγγιδη Γιώργο, τον κ.Παπουλιδη Σταμάτη, τον πάτερ Ιωάννη της ενοριας του Καμπάνη.Τον πολιτιστικό σύλλογο Καμπάνη με την πρόεδρο του κ.Τριγωνη Μαρία και τα μελη του.Τον σύλλογο γυναικών Καμπάνη με την πρόεδρο του κ.Φιλιππιδου Σιτσα και τα μελη του.
Τον Αετο Κιλκίς με τον προπονητή του Καμψιαδη Χάρη και τον παράγοντα Παπαελευθεριάδη Δημήτρη. Το Πετρινο και τον κ.Μεσίγκο Γιώργο για την άψογη φιλοξενία στην αίθουσα, την γνώμη Κιλκίς και τον κ.Χαραλαμπιδη Κωστα για βιντεοκάλυψη της εκδήλωσης.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στους επιχειρηματίες της περιοχής μας για την γενναιόδωρη πρόσφορα των δώρων για τους λαχνούς μας.
Μεγάλο μπράβο στους 2 αφανείς ψήστες μας που έκλεισαν 6ωρο για να γευτούν όλοι οι καλεσμένοι μας τις υπέροχες λιχουδιές μας,όπως και όλη την  διοίκηση του συλλόγου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης.
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.