Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Άμεση στελέχωση του ΕΛΓΑ Βέροιας ζήτησε ο Δ. Σταμενίτης


Με ερώτηση προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Βορίδη, ο Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας ζητάει την επιτάχυνση της διαδικασίας εκτιμήσεων και έκδοσης των πορισμάτων προκειμένου οι αποζημιώσεις των παραγωγών να γίνονται χωρίς καθυστερήσεις. 
Στην ερώτηση του ο Βουλευτής Πέλλας σημειώνει την έντονη ανησυχία που επικρατεί στους κόλπους του αγροτικού κόσμου του Νομού Πέλλας εξαιτίας της μεγάλης καθυστέρησης που παρατηρείται στην ολοκλήρωση της διαδικασίας των εκτιμήσεων του ΕΛΓΑ. 
Μάλιστα, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός ότι τα πορίσματα των χαλαζοπτώσεων και των θεομηνιών του περασμένου καλοκαιριού, που αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος των καταστροφών που συντελέστηκαν στον Νομό Πέλλας, δεν έχουν εκδοθεί ακόμα και ταυτόχρονα δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα που να ενημερώνει τους παραγωγούς για την ολοκλήρωση της διαδικασίας.
Για τον λόγο αυτόν ο κ. Σταμενίτης ζητάει να ενημερωθεί για τον σχεδιασμό του Υπουργείου αναφορικά με το ζήτημα της υποστελέχωσης του υποκαταστήματος Βέροιας, γεγονός που αποτελεί μια από τις βασικότερες αιτίες του προβλήματος. 

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

5 comments:

  1. καρατζοβα σταμενιτης στελέχωση του ΕΛΓΑ...

    Αχ ,αχ, τι κάνει ο ανταγωνισμός, μόλις ο καρασμανης δημοσίευσε την τροπολογία για τον συμψηφισμό των ασφαλιστικών εισφορών ,τσουπ,ο Σταμενιτης ερώτηση για την στελέχωση του ΕΛΓΑ της Βέροιας και γω ρωτώ ;,δεν θα ρωτάτε μόνο εσείς.Γιατι δεν ρώτησες ζωντανά τον Σκρεκα που ήταν την προηγούμενη βδομάδα στον νόμο; Και μάλιστα σχολιάστηκε άσχημα σε βάρος σου για την αδιαφορία σου. Αλλά είπαμε τι κάνει ο ανταγωνισμός . Εκθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Σκρέκας ήταν στην εκδήλωση της Τ.Ο. Ν.Δ. της Αλμωπίας εκεί όπου ο «πολυαγαπημένος» ΔΕΝ μας έκανε την τιμή να παραβρεθεί.!! Πράγματι,εκτέθηκες.!!!

      Διαγραφή
  2. Διονυση μας δουλευεις? Οι εκτιμησεις δεν αργουν.
    Τα πορισματα αργουν, και μαλιστα απεχουν ετη φωτος απο τον εκτιμητη εως τα κεντρικα του ελγα.
    Αλλα βαζει ο παρον εκτιμητης που ειδε με τα ματια του,και ο αλλος στα κεντρικα πετσοκοβει.
    Μην ξεχασω! Ντροπη για τους ομοσταβλους σου στη ΝΔ για τα επισοδια στην χιο και οπου αλλου παρομια.
    Δεν θα κανατε τα νησια μας αποθηκες ψυχων ειπατε,και στελνετε δυναμης καταστολης κατα του Ελληνικου λαου.
    Ντροπη σας.
    Μολις υπογραψατε συμβολαιο τελους της διακυβερνησης της χωρας.
    Σε ψηφισα κιολας ο μακακας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μηδενικες σε πολους στην Αλμωπια τ καμπου αλλο ψηφο δεν βλεπετε ουτε εσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταργήστε την υποχρεωτικότητα ασφάλισης στον ΕΛΓΑ!Να πάνε όλοι στα σπίτια τους.Για να μάθουν να σέβονται αυτούς που τους πληρώνουν και οχι να κάνουν μνημόσυνα με ξένα κόλλυβα! π.χ. (Προϊστάμενοι,Επόπτες,)κ.τ.λ. Δεν θα κάνετε καμία αλλαγή;Ακόμα θα τους χαϊδεύεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.