Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκρέκας στην κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας (βίντεο)


Με επίσημο καλεσμένο τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνο Σκρέκα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Σαββάτου η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας στο εστιατόριο της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Λουτρακίου του Δήμου Αλμωπίας. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι βουλευτές Δ. Σταμενίτης και Β. Βασιλειάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Ι. Τζαμτζής, οι δήμαρχοι Έδεσσας και Αλμωπίας Δ. Γιάννου και Χ. Μπάτσης, μέλη και φίλοι του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.     

Προηγούμενα ο Υφυπουργός επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου τον υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης και δημοτικοί σύμβουλοι. 

Στη συνέχεια πήγε στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος και μέλη του Συμβουλίου, καθώς επίσης και τοπικά στελέχη. 
Μετά την επίσκεψή του στην ΙΜ του Αγίου Ιλαρίωνα στους Προμάχους, μίλησε στην προγραμματισμένη κοπή της βασιλόπιτας της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Αλμωπίας στο εστιατόριο των Λουτρών.
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, γιατί είμαι σ΄ένα πανέμορφο τόπο κατ΄αρχήν, με πανέμορφους ανθρώπους» ανέφερε ξεκινώντας την ομιλία του.  
Στο πρώτο εξάμηνο που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, άλλαξε η πολιτική. «Επιτέλους είδαμε η αστυνομία να κάνει τι δουλειά της, έτσι όπως πρέπει, να πηγαίνει και να ελευθερώνει κτήρια τα οποία ήταν υπό κατάληψη εδώ και χρόνια και κανείς δεν έλεγε τίποτα» υπογράμμισε.
Για το αγροτικό πετρέλαιο το οποίο κατάργησε η προηγούμενη κυβέρνηση ασχολούμαστε να το επαναφέρουμε μόνιμα είπε.
Σε άλλο σημείο της ομιλίας αναφέρθηκε στο μεταναστευτικό «το οποίο μας καίει όλους» η κυβέρνηση κάνει ότι προεκλογικά δεσμεύτηκε, κλειστά κέντρα φύλαξης, καλύτερη φύλαξη των συνόρων,  γρήγορη επιστροφή από την χώρα που ήρθαν παράνομα ψηφίζοντας νόμο για το άσυλο.  
kopiimtoal
Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Είναι αλήθεια αυτό πού ακούστηκε ότι ο καρασμανης είπε στο Τζατζη , να έρθω που; στην εκδήλωση του σταμενιτη; Αφου δεν με κάλεσε αυτός, εσύ τι είσαι τελικά; ο κολαουζος του;
    Στην Αριδαία αυτό κυκλοφορεί. Αν δεν είναι αλήθεια ας μας πει ο Τζατζης ,ποιά είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αλέξη θα λέτε και θα κλαίτε. Τι περιμένατε από τους άχρηστους που κατέστρεψαν τη χώρα ; Μόνο το καζίνο του Ελληνικού τους ενδιαφέρει και να κάνουν τα χατίρια του Μαρινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.