Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Σκύδρας σας προσκαλεί στη Εκλογοαπολογιστική  Συνέλευση που θα λάβει χώρα την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Σκύδρας, με θέματα ημερήσιας διάταξης:
1. Απολογισμός απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου
2. Εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου, εξελεγκτικής επιτροπής και αντιπροσώπων στην Πανελληνία Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων

Οι υποψηφιότητες για τα όργανα της διοίκησης και αντιπροσώπευσης πρέπει να δηλωθούν έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου  2020 είτε ηλεκτρονικά στο mail elskidras@yahoo.gr είτε τηλεφωνικά στο 6979649737 & 6973782211.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει νόμιμη απαρτία της Γενικής Συνέλευσης, θα επαναληφθεί χωρίς άλλη ενημέρωση, στον ίδιο χώρο και με τα ίδια θέματα την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

 Η Πρόεδρος                                                                Η Γεν. Γραμματέας
Μαρίνα Ψαρρά                                                             Ιορδάνα Κασαμπολίδου

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.