Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Η κοπή βασιλόπιτας του ΚΠΗ Μεσημερίου (φωτο)



Την Πέμπτη 6/2/2020  στην αίθουσα εκδηλώσεων  κοινότητας Μεσημεριού πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Μεσημερίου .Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κ. Δημήτρης Γιάννου , η αντιδήμαρχος  Έδεσσας  κα Μαρούλα  Κατσάρα, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Μεσημεριού κ. Κωνσταντίνος  Γιόντης,  ο Πρόεδρος της  Κοινότητας Έδεσσας κ. Πέτρος Γαλανός, οι απερχόμενοι πρόεδροι της κοινότητας Μεσημερίου κ. Αντώνης Βλαδίκας και κ. Γεώργιος  Γιώρας  επίσης  πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας . 
Το διοικητικό συμβούλιο ευχαριστεί τις γυναίκες του χωριού για την πολύτιμη βοήθεια τους κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης . Επίσης ευχαριστεί όλους αυτούς  που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση και εύχεται σε όλο το κόσμο καλή χρονιά με υγεία .Τυχεροί της βραδιάς η κα Τουλιοπούλου Παρασκευή ,ο κ Ζαφειρίου Πέτρος ,η κα Γιάντση Αναστασία και ο  νεαρός Βλαδίκας Κωνσταντίνος του Δημητρίου.



Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.