Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Νίκη και το τμήμα Προμίνι του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών με επικράτηση επί του «ΑΣ Αλέξανδρος» Αξιούπολης


Με εκτός έδρας νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Τουρνουά Προμίνι της Ε.ΚΑ.Σ.ΚΕ.Μ. το τμήμα του «Μ. Αλεξάνδρου-Ξέξασπρο» Γιαννιτσών το Σάββατο 08/02/2020, στο κλειστό Γυμναστήριο Αξιούπολης, κερδίζοντας την αντίστοιχη ομάδα με σκορ 37-53.Ο Σύλλογος των Γιαννιτσών έχει πλέον μία νίκη και μία ήττα στο Τουρνουά και το ερχόμενο Σάββατο 15/02/2020 υποδέχεται τον «ΠΑΣ Αετό» Κιλκίς στις 14:00 στο ΔΑΚ Γιαννιτσών.

Σε δηλώσεις του, ο προπονητής της  Ακαδημίας των Γιαννιτσών τόνισε τα εξής:
Μπάμπης Χαριτίδης: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες για την συμπεριφορά αλλά και το πάθος που έδειξαν μέσα στο γήπεδο. Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με ωραίες στιγμές εκατέρωθεν. Σκοπός μας σε αυτές τις κατηγορίες-ηλικίες είναι τα παιδιά να μην τους νοιάζει η νίκη αλλά το παιχνίδι και νομίζω πως μέχρι ένα σημείο το έχουμε καταφέρει. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που μας στηρίζουν σε κάθε μας προσπάθεια αλλά και καλή συνέχεια στην ομάδα της Αξιούπολης.»

Τα δεκάλεπτα: 16–14,  04–14, 06–10, 11–15.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΓΑΣ Μέγας  Αλέξανδρος Γιαννιτσών(Χ. Χαριτίδης): Βλασιάδης Σ., Χατζηβασιλειάδης Ν., Γουργούλας Γ., Στεφανίδης Σ., Σερέτης Λ., Δημητριάδης Θ., Χλοπουζιάν Λ., Θεοδωρούδης Π., Προκοπίδης Θ., Σωτηρίου Δ., Σωτηρίου Σ., Κουτσίδης Λ., Καραβάτσης Π.

ΑΣ Αλέξανδρος Αξιούπολης : (Καπνόπουλος Δ.): Ροδακίδης , Μαυροματίδης , Πατρικίου , Πασιατάς , Μπραγκάτζης , Πανόπουλος , Κουκλιδης , Κτενίδης , Μέλιος , Μακεδονόπουλος

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.