Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Μακελειό στη Γερμανία: Eπίθεση σε μπαρ με ναργιλέδες - 11 νεκροί, ανάμεσά τους ο δράστης


Έντεκα άνθρωποι δολοφονήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης προς Πέμπτη στη Χανάου, κοντά στη Φρανκφούρτη, στην κεντρική Γερμανία, σε δυο επιθέσεις ο ύποπτος για τις οποίες βρέθηκε μερικές ώρες αργότερα νεκρός μέσα στο σπίτι του, σύμφωνα με την αστυνομία.

Οι επιθέσεις είχαν στόχο θαμώνες μπαρ με ναργιλέδες και τα πυρά τραυμάτισαν σοβαρά πολλούς ακόμη ανθρώπους, μετέδωσαν τοπικά ΜΜΕ. «Σε αυτό το στάδιο, η αστυνομία μπορεί να επιβεβαιώσει μόνο ότι οκτώ άνθρωποι τραυματίστηκαν θανάσιμα», ανέφεραν οι αρχές σε ανακοίνωση που δημοσιοποίησαν τη νύχτα.

Ένας από τους πιο σοβαρά τραυματισμένους ανθρώπους υπέκυψε σήμερα το πρωί, με αποτέλεσμα ο απολογισμός των θυμάτων των δύο επιθέσεων να αυξηθεί σε έντεκα, δήλωσε εκπρόσωπος των αρχών.

Το πρόσωπο που η αστυνομία θεωρούσε ύποπτο για την επίθεση βρέθηκε νεκρό μερικές ώρες αργότερα μέσα στο σπίτι του, πλάι στο πτώμα άλλου ενός ανθρώπου, που δεν έχει αναγνωριστεί.

«Ο φερόμενος ως δράστης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στη Χανάου» από τις ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, ενώ «επιπλέον βρέθηκε άλλο ένα πτώμα», ανέφερε μέσω Twitter η αστυνομία του κρατιδίου της Έσσης, όπου βρίσκεται η Χανάου. «Η έρευνα συνεχίζεται. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία ένδειξη πως υπήρχαν άλλοι δράστες», κατά την ίδια πηγή.

Η μεγάλη δύναμη της αστυνομίας που αναπτύχθηκε εσπευσμένα στην πόλη εντόπισε επίσης ένα αυτοκίνητο με πυρομαχικά και γεμιστήρες στο εσωτερικό του, σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο. Ο ύποπτος, κατά δημοσιογραφικές πληροφορίες, ήταν Γερμανός και είχε άδεια κυνηγιού.

Δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου είδε περίπου τριάντα οχήματα της αστυνομίας να αναχωρούν από το αστυνομικό τμήμα της Χανάου, περίπου είκοσι χιλιόμετρα από τη Φραγκφούρτη, ενώ αυτόπτες μάρτυρες είπαν πως είδαν βαριά οπλισμένους αστυνομικούς στην πόλη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.