Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

«Μπλόκο» ΚΕΔΕ σε ΔΕΔΔΗΕ για τον ηλεκτροφωτισμό με led (έγγραφο)


Να μην υπογράψουν τη συμφωνία -πλαίσιο για την  αντικατάσταση του ηλεκτροφωτισμού, που έχει αποστείλει ο ΔΕΔΔΗΕ σε όλους του δήμους της χώρας ζητά με ΑΠΟΦΑΣΗ της η ΚΕΔΕ. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην απόφαση που ελήφθη στη συνεδρίαση της 6ης Φεβρουαρίου, «χρειάζεται να διευκρινιστούν περαιτέρω ή τροποποιηθούν, όπου χρειάζεται, όροι της σύμβασης.

Υπενθυμίζεται ότι η συμφωνία που αποστέλλει μαζικά ο ΔΕΔΔΗΕ στους δήμους για να την υπογράψουν αφορά το φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων και κοινόχρηστων δημοτικών χώρων με λαμπτήρες led και τη χρήση εναέριου δικτύου διανομής ηλεκτρικής ενέργειας. Καθορίζει, δε, τους όρους και τις υποχρεώσεις των δύο μερών (ΔΕΔΔΗΕ και δήμοι) για την προμήθεια, εγκατάσταση, αντικατάσταση, λειτουργία, συντήρηση και αποξήλωση του εξοπλισμού που απαιτείται για τον φωτισμό οδών, πλατειών και λοιπών υπαίθριων και κοινόχρηστων χώρων του δήμου.

Πηγή: aftodioikisi.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.