Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Αυτό είναι τo σκεπτικό της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό ΠΑΟΚ και Ξάνθης


Σε 84 σελίδες περιέχεται το σκεπτικό της απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης.

Στο σκεπτικό της υπόθεσης, η ΕΕΑ χρησιμοποιεί οικονομικά και εταιρικά στοιχεία, έγγραφα τραπεζών με επίσημες συναλλαγές, αλλά και νομικά επιχειρήματα για να τεκμηριώσει την εισήγησή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σκεπτικό αναφέρεται ότι η σχέση Ξάνθης-ΠΑΟΚ φαίνεται από το ποσό των 6,7 εκατ. ευρώ που μετέφερε από την RFA στην Dimera ο Ιωάννης Καλπαζίδης (συγγενικό πρόσωπο του Ιβάν Σαββίδη) κι αφορούσε σε ομολογιακό δάνειο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

«Ομολογιακό Δάνειο»: Σημαίνει ότι βάζω λεφτά σε μία εταιρεία και οποιαδήποτε στιγμή θέλω τα μετατρέπω σε μετοχές. Για αυτό ο Καλπαζίδης είναι δυνάμει μέτοχος.

Αναφέρεται ακόμη ότι στην αυτοψία που έκανε στις εγκαταστάσεις της Ξάνθης η Ειρήνη Μαρούπα, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, βρέθηκε ότι το ξενοδοχείο είναι άνευ ιδιαίτερης αξίας και μετά την αγορά τους από τον Ιωάννη Καλπαζίδη δεν έχει γίνει κανένα έργο συντήρησης.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έστειλε ήδη την απόφασή της με δικαστικό επιμελητή και στη Super League και στην ΕΠΟ. Ο αθλητικός δικαστής από την πλευρά του, έχοντας στα χέρια του το σκεπτικό καλείται να επιβάλλει τις προβλεπόμενες από τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ποινές, δηλαδή υποβιβασμό.

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε επικυρώσει την παράβαση της πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε Ξάνθη και ΠΑΟΚ με ψήφους 4-1.

Πηγή: filathlos.gr

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.