Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορονοϊός: Κλείνουν δικαστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι - Στα 117 τα κρούσματα


Στα 117 είναι πλέον τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε πριν από λίγο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας.

O ίδιος ανακοίνωσε κλείνουν για 15 ημέρες, δικαστήρια, θέατρα, κινηματογράφοι, παιδότοποι, γυμναστήρια, νυχτερινά κέντρα διασκέδασης και οι καλλιτεχνικοί χώροι.

Ο κ. Τσιόδρας εξήγησε ότι από τα 117 κρούσματα, τα 107 έχουν γνωστή σύνδεση ωστόσο υπάρχουν και δέκα ορφανά κρούσματα, δηλαδή  χωρίς γνωστή επαφή.
Αλλα 15 διερευνώνται ακόμα.
ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε επίσης ότι σήμερα έλαβαν εξιτήριο η 38χρονη μητέρα καθώς και το παιδί της που νοσηλεύονταν στη Θεσσαλονίκη.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 comments:

  1. Τα καταστηματα Υγειονομικου ενδιαφεροντος ,καφετεριες, καφενεια ,Κωλομπαρα ,δεν πρεπει να κλεισουν; Μονο οι παιδοτοποι και τα ΚΑΠΗ , ειναι υποπτα για μεταδοση του κορωναιου; σε τετοιο ηλιθιο λαο, που πρεπει να τον μαστιγωνεις για να μαθει, τι πρεπει να γινει; Οι μπαμπαδες ειναι ησυχοι για τα παιδια τους που δεν θα πανε σχολειο, αλλα οι ιδιοι δεν αφηνουν το καφενειο ,η τα πρακτορεια ΟΠΑΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Ιταλία δεν κινείται κουνούπι έξω. Πόσο ηλιθιοι κι ανευθυνοι είναι οι Έλληνες. Τα σχολεία για ποιο λόγο έκλεισαν;

      Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.