Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δήμος Πέλλας: Καθημερινές 12ωρες βάρδιες εργαζομένων για εξυπηρέτηση ηλικιωμένων και ευπαθών ομάδων



Επτά ημέρες την εβδομάδα (δηλαδή και τα Σαββατοκύριακα) λειτουργεί η νέα έκτακτη «υπηρεσία» του Δήμου Πέλλας που υποστηρίζει τις ανάγκες συνδημοτών μας που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν, λειτουργώντας τηλεφωνικό κέντρο πέντε γραμμών για την άμεση εξυπηρέτησή τους.  
Η υπηρεσία, που λειτουργεί από την περασμένη Πέμπτη στην αίθουσα του Κέντρου Πληροφόρησης Νέων (Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών) από τις 8.00 το πρωί μέχρι στις 8.00 το βράδυ, αποτελεί δράση του Δήμου Πέλλας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων που λαμβάνει για τον περιορισμό της διάδοσης του κορωνοϊού.


Η Η.Ε. karatzova.com, κάνοντας μια «αυτοψία» στον χώρο των εργαζομένων σήμερα το πρωί, συνομίλησε μαζί τους για τις υπηρεσίες που προσφέρουν καθημερινά στους συνδημότες τους.
Ειδικότερα λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο πέντε γραμμών με σκοπό την εξυπηρέτηση:
α) Ατόμων που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν από το σπίτι τους
β) Ατόμων απόρων και οικονομικά αδυνάτων που δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν από το σπίτι τους
γ) Ατόμων που χρειάζονται φαρμακευτική περίθαλψη και είδη πρώτης ανάγκης και δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν από το σπίτι τους
δ) Ατόμων που απαιτείται να διεκπεραιώσουν διοικητικές υποθέσεις (παραλαβή αιτήσεων, παράδοση πιστοποιητικών κτλ) και δεν μπορούν ή δεν πρέπει να μετακινηθούν από το σπίτι τους.

• Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2382084382
• Ώρες: 08.00 π.μ. – 08.00 μ.μ.
• Ημέρες: Όλη την εβδομάδα (Δευτέρα -Κυριακή).


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.