Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Προσλήψεις 1300 Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης


Σύμφωνα με Απόφαση του Αρχηγού Πυροσβεστικού Σώματος προκηρύσσεται διαγωνισμός για την πρόσληψη χιλίων τριακοσίων (1300) ιδιωτών ως Πυροσβεστών εποχικής απασχόλησης με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, για την κάλυψη παροδικής φύσης αναγκών σε προσωπικό στο Πυροσβεστικό Σώμα με διάρκεια σύμβασης των προσλαμβανομένων την ημερομηνία υπογραφής αυτής, η οποία θα καθοριστεί με νεότερη διαταγή Αρχηγού Π.Σ. έως και την 31η Οκτωβρίου 2020 και με δυνατότητα επαναπρόσληψης έως πέντε συνεχείς αντιπυρικές περιόδους.

Κατόπιν τούτου και κατά παρέκκλιση των κείμενων διατάξεων και αποκλειστικά στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας έναντι του Κορωνοϊου Covid-19,  καλούνται όσοι έχουν τα προσόντα, που προβλέπονται στην ανωτέρω απόφαση και επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, να υποβάλουν αίτηση μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω ταχυδρομικών υπηρεσιών με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορών (courier) κατά το χρονικό διάστημα από ημέρα Πέμπτη 02-04-2020 μέχρι και ημέρα Παρασκευή 10-04-2020, στις ταχυδρομικές διευθύνσεις των ΔΙ.Π.Υ.Ν. ή ΔΙ.Π.Υ. του Παραρτήματος Β΄ της προκήρυξης, με την ένδειξη «ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ».

Πληροφορίες δίνονται καθημερινά, από όλες τις κατά τόπους Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, όπου κοινοποιείται η ανωτέρω Προκήρυξη, από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος (http://www.fireservice.gr) καθώς και από τη Διεύθυνση Ανθρώπινων Πόρων/ Τμ. Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης & Πυροσβεστών Εποχικής Απασχόλησης του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, στο τηλ. 213215 7695. 

Share on Google Plus

  Blogger Comment
  Facebook Comment

4 σχόλια:

 1. ΑΝΤΊ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΝΟΣΗΛΕΥΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΠΙΤΑΞΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ, ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ! βΟΛΕΜΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ! ΣΕ ΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΨΟΥΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ; ΘΑ ΑΠΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΓΑΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Χτίζουν ψηφοφόρους τα γνωστα
  Τι να πεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κρατα τα, τα σχόλια. το καλοκαίρι με τις φωτιές που θα βάζουν οι .... σε βλέπω να τους φωναζεις εσύ στο σπίτι σου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιοι; αυτοί που έκαψαν το μάτι για την εξουσία;
   Τους ξαναεχω ικανούς για ένα λασπωμα ακομη

   Διαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι.