Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Δ/ντής Αστυνομίας Πέλλας: Ικανοποίηση για την πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων κυκλοφοριακής απαγόρευσης- «Επεσαν» μόλις δύο πρόστιμα


Δύο παραβάσεις με επιβολή του προστίμου των 150 ευρώ σημειώθηκαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας στα όρια της Περιφερειακής μας Ενότηταςχθες, πρώτη μέρα εφαρμογής των μέτρων για την απαγόρευση της κυκλοφορίας. «Κυρίως χθες από τους αστυνομικούς μας γινόταν συστάσεις για την τήρηση των μέτρων ενώ από σήμερα θα πέφτουν πρόστιμα, όπου διαπιστώνεται παράβαση», τονίζει ο Διευθυντής Αστυνομίας Πέλλας Πέτρος Περδικάτσης, ο οποίος δηλώνει ικανοποιημένος από την τήρηση των μέτρων κυκλοφοριακής απαγόρευσης  στην Πέλλα.
Παράλληλα, επισημαίνει ότι οι πολίτες πρέπει να έχουν υπ’ όψιν τους ότι έχουν τεθεί σε εφαρμογή και οι ποινικές κυρώσεις που προβλέπουν φυλάκιση μέχρι και δύο ετών για όσους δεν τηρούν τα μέτρα της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου σχετικά με το κλείσιμο των καταστημάτων. 
Επίσης, για μια ακόμη φορά ο κ. Περδικάτσης απευθύνει έκκληση σε όλους όσοι έρχονται από το εξωτερικό, κυρίως φοιτητές από Γαλλία, Ισπανία, Μ. Βρετανία κ.λ.π. να τίθενται σε απομόνωση για το χρονικό διάστημα που προβλέπεται σχετικά (14 ημέρες), για την ασφάλεια των δικών τους ανθρώπων.
Πάντως γενικότερα, χθες οι άδειοι δρόμοι, με ελάχιστους περαστικούς και κυρίως άτομα που έκαναν τζόκινγκ ή εργάζονταν σε κοντινή απόσταση, ήταν τα χαρακτηριστικά της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή μας. 
Χθες και σήμερα τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας δείχνουν σαν… εγκαταλελειμμένα τοπία, καθώς ο κόσμος φαίνεται ότι ανταποκρίθηκε στα μέτρα της κυβέρνησης.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.