Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Απαγόρευση κυκλοφορίας: 17 πρόστιμα μέχρι τώρα στην Πέλλα


Συνεχίζονται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πέλλας οι συστηματικοί έλεγχοι για την τήρηση του μέτρου περιορισμού των άσκοπων μετακινήσεων. 
Οι αστυνομικοί της Πέλλας, σε διάστημα πέντε ημερών, δηλαδή από την περασμένη Δευτέρα 23/3 που άρχισε η εφαρμογή του μέτρου, μέχρι σήμερα, αυτή την ώρα (Σάββατο 28/3, 10.30 π.μ.) βεβαίωσαν συνολικά 17 παραβάσεις.
Οι παραβάσεις βεβαιώθηκαν καθ’ όλη την διάρκεια του 24ώρου, ενώ σε κάθε παραβάτη επιβλήθηκε το διοικητικό πρόστιμο των 150 ευρώ. Σε δύο περιπτώσεις υπήρξε περίπτωση αυτοφώρου λόγω έλλειψης μόνιμης κατοικίας.
Ιδιαίτερη έκκληση από την Αστυνομία γίνεται σε όσους-ες πολίτες επισκέπτονται τα καταστήματα προμήθειας τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ κ.λ.π.) να τηρούν τα μέτρα και τις αποστάσεις μεταξύ τους, ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός.
Υπενθυμίζεται ότι μέχρι τώρα, σύμφωνα με τα επίσημα αποτελέσματα από τον Ε.Ο.Δ.Υ., στην Π.Ε. Πέλλας δεν σημειώθηκε κανένα επιβεβαιωμένο θετικό κρούσμα κορωνοϊού και υπάρχουν μόνο περιορισμοί κατ΄ οίκον.


Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.