Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

Κορωνοϊός: 28 νεκροί, 74 νέα κρούσματα - 966 συνολικά στη χώρα μας


Στους 28 ανήλθαν οι νεκροί στη χώρα μας από τον κορονοϊό, όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας.
Ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό ανέφερε πως το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 74 νέα κρούσματα και τα συνολικά κρούσματα στη χώρα μας ανέρχονται πλέον σε 966. Την ίδια στιγμή, 66 ασθενείς νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, εκ των οποίων οι 65 είναι διασωληνωμένοι. Το ευχάριστο νέο είναι πως τέσσερις ασθενείς έχουν πλέον αποσωληνωθεί.
Συνολικά, είπε ο κ. Τσιόδρας σε όλο τον κόσμο έχουν επιβεβαιωθεί 500.000 κρούσματα και 22.000 θάνατοι, ενώ 119.000 έχουν αναρρώσει. ΟΙ ΗΠΑ έχουν πλέον τα περισσότερα κρούσματα σε όλο τον κόσμο, τόνισε.

Share on Google Plus

    Blogger Comment
    Facebook Comment

6 comments:

  1. Έχει καταντήσει γραφικός.Ειπαμε φτάνει πια.Τιποτε καλό δεν ακόμα τελευταία.Βγαλτε και καναν άλλον γιατρό να μαθευτεί επιτέλους η αλήθεια!27 σελίδες βιογραφικό και παπάρια.Φτανει.Αυτοι είναι έξω πάνε οπου γουστάρουν και νέος καθόμαστε μέσα σαν τους μαλακές!Να βγάλετε και τον κ.Βοβολη να σας πει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωρα η Χ.α ψήφισες έχω μια απορία

      Διαγραφή
    2. Σωρρα ψήφισα που το ξερεις και μάλιστα θα μας χαρίσουν και τα δανεια

      Διαγραφή
  2. Ποιος κορωνοιος ρε σεις είδατε κανέναν εσείς στο τριγύρω σας να νοσεί από κάτι διαφορετικό; ρε αντε παρατηστε μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδω και 2 μέρες μαζεύω τις ip σε αναρτήσεις που έχεις κάνει όλες είναι κατά της δημόσιας υγείας εχει πάρει το δρόμο της η καταγγελία και για σένα αλλα και για αυτούς που σε φιλοξενούν τέλος με το κάθε χαζό

      Διαγραφή
  3. Πρέπει να δούμε... ρε άντε ξεκινά εσύ με το καλό και κοίτα μην κολλήσεις κάνα δικό σου σε μεγάλη ηλικία γιατί αν εσύ είσαι βλάκας δεν σε φταίνε αυτοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μη διστάσετε να προσθέσετε σχόλια στο δημοσίευμα που σας ενδιαφέρει.

Η εφημερίδα karatzova.com ενθαρρύνει τη δημόσια έκφραση των αναγνωστών της εφόσον τηρούνται οι βασικοί κανόνες δημοσιότητας που ορίζουν οι ελληνικοί νόμοι. Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή.